Правил ли е С*кс Слави с Преслава в Турска Тоалетна! Виж за какво още ни осведомяват медиите на ГЕРБ Виж тук:

Слави ПреславаОткакто Преслава пя на концерта за Референдума на Слави, за нея няма прошка! Бруталните атаки към фолкпевицата идват предимно от медии, финансирани от една или друга партия, а най-активно жилещи са сайтовете и вестниците на ГЕРБ.

На принципа ЕЖКП (за сведение на читателите- абревиатурата означава „Една жена каза на пазара…“) се появи възмутен читателски сигнал, който обиколи като мълния навързаните във верига герберски и соросоидни медии, които черпят информация и се позовават единствено едни на други.

Та според въпросната новина именно Преслава е новата интимна приятелка на Слави. Но връзката им не била нормална, а силно извратена. И за да обуздава перверзния си нагон, новата светска двойка се отдавала на животинските си страсти и на разюздан се*с на публични места. Последната им с*кс изява била в мъжката тоалетна на столично заведение!

Заведението е турски ресторант, съвсем близо до жилището на Слави в района на НДК. Както си вечеряли, двамата изпаднали в такова умопомрачение и желание, че хвърлили приборите и в свински тръст се отправили към мъжката тоалетна. Като по пътя към WC-то Дългия собственически държал Преси за задните й части.

Типично в стил „донос“, възмутеният очевидец, който вероятно се е намирал под писоара, или е бил маскиран като муха на тавана, разказва преживелиците си:

„Видях ги! С очите си! На такова безобразие не се бях натъквал. Преслава виеше като животно, а оня яко се стараеше върху нея и задоволяваше низките си страсти. И при това – на обществено място! Без изобщо да му пука! Този Трифонов се изживява като господар на цялата държава и не се съобразява с никого и с нищо“, хленчи в писмото си читателят.

Наистина, къде ли е бил въпросният „очевидец“, та да опише гледката с такива подробности?

Да не би пък случката да се е родила в развинтеното му въображение? А възможно ли е такъв „възмутен читател-очевидец“ просто да не съществува?

Каква е логиката двама от най-известните в шоубизнеса да се гъчат в ресторантска тоалетна, когато според писмото апартаментът на Слави е бил съвсем наблизо? Защо им е да се излагат пред разни бдителни граждани, когато дори да са на голям зор, колата на Дългия е паркирана до ресторанта и могат да отскочат поне дотам?

И изобщо имат ли интимна връзка Слави и Преслава, случайно ли са се срещнали, или по работа и най-вече дали изобщо са се срещали?

Родните медии не се главоболят да си задават такива елементарни въпроси.

Пишат, та се късат – сензация да има! И сеир да става!

А ако новината е свързана със Слави – тя задължително трябва да придобие кафяв цвят… и привкус. Такава е партийната повеля ГЕРБерска преди изборите.

Да не вземе Дългия да направи партия, че лошо се пише на ГЕРБ.

Защото ако това се случи, Бойко съвсем ще залегне под магнолията, а на Цецка ще й вземат звънеца.

Така че, утре ако прочетете, че Слави е правил се*с с папагала си – не се учудвайте!

Идат избори, все пак!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/on8pQ6-ou2M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. А, това го четох във всички сайтове още оня ден. Изсмукно от кафевите задници на Тиквените подлоги

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *