Поли от „София ден и нощ“ играе безмозъчна кифла, но в живота е сериозно работещо момиче!

ПолиПоли от сериала  „София ден и нощ“ е образът на типичната  кифла – блондинка, която с малко силикон в гърдите и малко ботокс в устните смята, че светът и успехът сами ще паднат в краката й.

Екранният образ обаче изобщо не се покрива с апетитната мацка,  която има доста по-успешна кариера отколкото героинята й.  Плевенчанката Александрина Янкова  работи  като модел в  агенцията  на Жени Калканджиева „Визаж“ и е много търсена заради перфектния си външен вид, чаровната усмивка и работохолизма, който я е издигнал.

В сериала Поли се фръцка и показва перфектна фигура, по която въздишат и участниците, и зрителите.  Заради тази фигура обаче, те не виси по цял ден в стаята си, а вечер по дискотеки, като във филма, а прекарва по два часа на ден във фитнеса.

 „София ден и нощ“ не е първата й изява на екран. Тя вече се е снимала  в късометражния филм „Каин“ – дело на режисьора Любо Йончев. Продукцията бе представена на няколко международни фестивала през 2014 г., и за нея писа холандско списание. .

Талантите на момичето от Плевен са много. В сериала „София ден и нощ“ Поли преследва голямата си мечта да стане певица и упорито ходи от студио в студио, но повечето гледат на нея като на се*с кукла, а не като на певица.  В реалността  Алекс също иска да превземе сцената. Тя се яви на кастингите на „Х фактор“, но се притесни и обърка текста. Журито й каза, че пее добре, но й трябва повече увереност и я покани да се яви догодина.

Странното е, че на кастингите тя се представи с  името на своята героиня – Полина Любенова. Явно вече е била одобрена за ролята във филма и се е появила на сцената, за да звучи всичко реално. А може и нарочно да се е объркала, забравяйки текста на доста трудната песен – „Bang Bang“. За да рекламира ролята си в риалити сериала.

Александрина  се е  снимала  в клипове на Борис Дали. Други певци  също имали предложения към нея.

Тя все още се колебае към актьорската или към певческата кариера да насочи силите си, издават нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/k75qivRL60Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *