Невероятно! Борисов излъга цяла България, че ще сезира прокуратурата за „Цанков камък“! Вижте тарикатската лъжа!

Че Бойко Борисов говори, без да мисли, отдавна е известно на всички.

Че послъгва за дядо си, за филиите с мас, за суджуците, за скъсаните менискуси и куп дребни и по-едри тарикатлъци, също е ясно.  Че щедро обещава и после се разсейва и не изпълнява, го знаят и децата.

Но да хвърли в общественото пространство една опашата лъжа, че ще сезира прокуратурата за казуса „Цанков камък“ , при положение, че знае, че не може да го направи, вече си е пълна наглост.

Оказва се, че самият той е сигнализирал прокуратурата преди  7 години. Сигналът се е мотал, проверяван е от всички страни, търсени са виновници и не са намерени и производството е прекратено  през май тази година. За което е уведомен и жалбоподателят. Че данни за престъпление няма.

Ако Борисов не знае закона, сигурно има поне съветници, които да му го тълкуват. Не вярваме, че никой не му е казал, че  няма как да подаде втори път сигнал за едно и също нещо, което вече е разгледано от компетентните органи и е установено, че нарушения не са открити.

Тогава защо беше цялата тази пушилка? Защо мачото на Републиката обяви на всеослушание, че дава прословутия проект на прокурор?

Психолози описват личността на Борисов като Нарцис, който винаги иска да е в центъра на вниманието, във всичко да бъде НАЙ и да убеждава всички в правотата си и непогрешимостта си на Супермен, без значение средствата – например лъжа. А обикновените хора пък го наричат семпъл банкянски тарикат.

В момента обаче Бай ХХХ действа като тарикат, пък който се хване. Нека се раздухва стария скандал, нека у хората да се появят съмнения, че цялата опозиция е прибирала тлъсти пачки от водното съоръжение, нека се вдига пушилка по медиите, нека се палят Нинова, Доган и останалите му врагове.

Така никой няма  да мисли за суджуците и филетата и кой ги изяде, за рекета над бизнеса, за цензурата, която излезе от медите и налази дори обикновените българи.

Няма да пита какво свърши правителството за 100 дни, освен че Валери Симеонов затвори няколко дискотеки.

Няма да пита защо поскъпнаха хлябът, месото, че даже и дрехите втора употреба.

Няма да се сети какво обещаваха министрите и каква я свършиха.

Даже няма да се рови защо от джоба му излязоха 3 милиарда за дълговете на КТБ, а и до днес виновни за фалита няма.

Днес ще дъвчем „Цанков камък“ виж ТУК, утре ще се пусне нова димка в медиите, а народът яростно ще се пени във форумите и ще се дели на леви и десни, на бойковисти и антибойковисти, на русофили и русофоби, на патриоти и фалшиви такива, на про и анти настроени към ЕС и САЩ.

Без същият този народ да се усети, че всички сме жертви.

Жертви на една българоубийсвена политика, която е издигнала лъжата в култ, а манипулациите в начин на на управление на стадото.

Интересно стадото дали ще продължи да се дърли, когато му дойдат първите сметки за отоплението през октомври, или най-после ще се обедини?

Ще поживеем, ще видим!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Това е да си тъп,прост и гьонсурат!
    Жалко за нас,че продължаваме да го търпим и държим като Министър председател !

  2. Той даже се снима с папката как подава сигнала. А простият народ му повярва. Всичко е цирк за пред електората

  3. Върхът на тъпотията е да хвърлиш камък в блатото като знаеш,че той ще те оплиска с кал.Върхът на наглостта е да манипулираш народа с лъжливи и нереализуеми намерения само и само да бъдеш на показ.

  4. Американските „ястреби“, които се мислят за владетели на света се оказаха май най-обикновени „гарги“. Намериха се по-умни от тях, които ги поставиха на мястото им без нито един изстрел. И това бяха най-елементарните уроци, които им бяха дадени. Ако тези военнолюбци запалят отново световния пожар, тепърва ще видят какво ги очаква. Но да се надяваме, че единствено само страха ще ги спре.

  5. За да накараме това мафиотско правителство да работи, всички трябва да бъдем на улицата и да ги заставим. Но никой не излиза, защото нямаме воля и сме безхарактерни. Младите хора трябва да поведат борбата, заедно с всички останали. Да вземем пример от Гърция – протестират от най-младия до най-възрастния от всички сектори. Те са единни – знаят да се борят за правата си. Капитализма ще рухне само и единствено с борба, която иска жертви.

  6. За авторката: Народът не е стадо. Не са стадо и тези, които гласуват за ГЕРБ. И не народът е този, който е виновен за ситуацията в България. А докато такива, като авторката, наричат хората от народа СТАДО, до тогава тези хора ще гласуват за такива, като ББ, а не за такива, като тях.

    Проблемът е, че в България нито една сериозна и имаща политическо значение политическа партия не е наистина антисистемна. И на практика БСП на власт биха водили политика, която ще бъде различна за различните социални и политизирани групи и прослойки вътре в държавата, но от гледна точка на народ и държава като цяло тя не би се различавала принципно от политиката, водена от ГЕРБ. Защото системните партии могат да водят само системна, тост, антинародна и антинационална политика

    За да може народът да изрази своята воля, той трябва да има възможност да направи това. Така, както направиха народът на Унгария, народът на Полща и народът на САЩ, когато се появиха нови, антисистемни политически лидери и партии.

    В България подобни политически лидери и респективно подобни антисистемни партии няма. А ПОЛУсистевните лидери и партии на практика могат да се окажат по-вредни за държавата и за народа и от системните. При това тук нямам предвид президента, който изобщо не е политик и въпреки добрите му намерения води по-скоро полусистемна, а не антисистемна политика.

    Единствената политическа фигура,

  7. Щом избираме човек, който е прочел само една книга и търпим да се гаври с нас – стадо сме!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *