На живо – Мартин Карбовски и Явор Дачков коментират резултатите от изборите

На живо – Мартин Карбовски и Явор Дачков коментират резултатите от изборите

ВИЖ ТУК:

https://www.youtube.com/watch?v=5b3vOZq_Xpc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Няма ли кой да му каже на този Мартин Карбовски, че тробва да говори на литературен български език, а не като каруцар (ако може де). За съжаление това е нивото в БГ понастоящем. Тъжно е, мого е тъжно.

  2. Карбовски не е прав, ние не сме загубили битката, ние удържахме отбраната, в страната останаха хора, които да вярват в справедливото, българско общество. При тази масова истерия против, когато се или глупак или комунист, ако не си алчен и материален, когато цялата обществена нагласа, медии, партии, държава са против теб и ти си с „дъртаците“, удържахме, отгледахме деца, възпитахме ги в духа на свободата. Горд съм, че моят син мина днес 500 километра, за двете минути гласуване, по собствено желание, за да няма угризения, че е можело, а не го е направил. Не е вярно, Карбовски, не заблуждавай момчето, огънят не е угаснал, значи някой се е грижил за него, а условията се променят и той може пак да се разгори мощно и да грее България, тяхната Родина.

  3. Няма ли кой да му каже на този Мартин Карбовски, че трябва да говори на литературен български език, а не като каруцар (ако може де). За съжаление това е нивото в БГ понастоящем. Тъжно е, мого е тъжно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *