Вижте морала на РБ! Меглена Кунева си взе млад съпартиец за съветник и любовник

КуневаВицепремиерът Меглена Кунева е била любовница на своя  съпартиец Димитър Делчев, гръмнаха част от все още нецензурираните медии.

Според близки до желязната дама,  връзката на Меглена Кунева с доста по-младия от нея  Делчев е започнала още през 2011г. Тогава тя го харесва за съветник в кампанията й, когато се кандидатира за президент.  Кунева доста добре преценила на какъв човек да се опре по пътя към президентството и как да го омотае така, че той да не е само партийно ангажиран, но и емоционално. Тя го омотала в мрежите си и му дала буквално всичко от себе си.
Хора близки до случващото се  в синьото пространство твърдят,  че „момченцето, което днес се прави на най-голямото  „острие“  на „Движение България на гражданите“ и  на реформаторите, не е случаен човек. Зад гърба му е татко му, Андрей Делчев, който е  един от най-богатите хора в България.

Семейното богатство пък идва от това, че фамилията дълго време е била във властта. Била е сред съветниците на  Андрей Луканов и Димитър Попов и след това по необясним начин отива на другата крайност – подкрепя и помага в  кабинетите на Филип Димитров и Любен Беров. Говори се, че таткото бил доста отговорен и скрит кадър на ДС, който бил внедряван в четири правителства подред и то все на отговорни длъжности. Ясно с каква цел.

Любов и работа в едно, а кое ли е по-силното, което ги свързва, гадаят съпартийци. Всички обаче са сигурни, че Кунева и Делев са станали един на друг ракета носител, която ги изстрелва все по-нагоре във властта. Шушука се, че интимната им връзка не е прекратен, продължава и досега и се явява като бонус и освежаване на партийните дела.

А дела, които се нищят в леглото, сплотяват партньорите и ги водят до нови партийни и лични висини.

https://youtu.be/Ww9xf_v_kHc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. тая не заслужава и един ден да живее а тя иска да управлява.

  2. Важното е ебане да има. Пут..та да не и е крива, само устата и.

  3. Нещо ..нормално…!Старата изхабена Чанта се нуждае от повече ..грижи , лъскане.., щом е пълна с парични знаци ..-няма значение ..кога е произведена и на колко години е…!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *