Момче без крака шашна журито в „България търси талант“, танцува брейк

Пламен инвалНевероятни изпълнения на кастинга „България търси талант“ смаяха и жури и публика. Като че ли друга година не са се появявали чак такива невероятни природни таланти.

Несъмнено гвоздеят на вечерта беше Пламен от Варна, който е брейкър, но се е родил без крака. Родите не преживели недъга на бебето си и го дали в дом. Така животът на момчето преминава от дом в дом, сблъсква се с кошмарни случаи, с абсолютно неподвижни деца, с тежки болести.

Това не сломява обаче духа му. Още от малък танцувам. Първо танцувах в мислите си. После започнах да се изправям на ръце в количката. Накрая реших, че ще стана брейкър, споделя Пламен. Това му струвало страшно много усилия и тренировки. В пъти повече отколкото на обикновените хора.

На сцената той излезе с инвалидната си количка, но сам слезе от нея и изпълни няколко брейкърски стъпки и завъртания, но на ръце. Залата скочи на крака, журито също, а Илияна Беновска скочи от мястото си и отиде да го прегърне.

Дарина Павлова пък едва сдържа сълзите си. Невероятен дух и сили имаш, Пламене! Покланяме ти се, казаха журиращите и му дадоха единодушно да. Мочето обеща, че в следващия кръг ще ги изненада с други номера.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *