Митьо Пищова отсече: ЩЕ СЕ ЖЕНЯ ЗА ЛИЛИ ИВАНОВА! Като пиленце ще си я гледам и с Питона ще я галя!, зарече се бохемът Виж Тук:

„Женя се за Лили Иванова! Решил съм го! Харесвам я, пък тя е слабичка, до 45 кг., по вкуса ми! -изцепи се Митьо Пищова.

Искам и хонорарите и наследството й, тя и без това няма на кого да ги остави тези милиони.

Много ще е доволна Лили, ще се грижа за нея, като за котенце. Ще я водя на разходки в Арбанаси, после ще  й правя плодова салата, с мляко ще я къпя в джакузито, стига да си го купи, ягоди и сметана ще й нося в леглото, а всяка вечер ще я гушкам и тя ще усеща големия ми питон.“

Този път Митьо Пищова мина всички граничи, дотолкова надхвърли и най-големите си простотии, че хората останаха с отворена уста.

„Лили  е секси много й се радвам. Заради нея смятам да зарежа любимата си Жаклин, която е на 27 години и е манекенка, а освен това тежи само 46 килограма и хапва колкото малко коте. Много я обичам, но ако Лили се навие да ми остави милионите си, веднага  ще зарежа Жаклин, с която се канехме да се оженим на 14 февруари в храма на Царевец, облечени като цар и царица.

Ако Лили е навита, тя ще седне в трона на мястото на булката.

Пищова е категоричен, че ако естрадната прима се навие да му пристане, ще й обърне цялото внимание на света. Даже щял да й цеди пресни сокове от целина.

В замяна на това искал тя да му дава по 3 000 лева на месец, за да поддържа стандарта си на живот. И да има пари да прави конкурси за красота.

Митьо не гарантирал на любимата си вярност, защото имал човешката нужда отвреме навреме да се отдава на разврат до забрава, а тя не била такъв човек и май не си падала много по тези работи.

„Ако Лили Иванова не се съгласи, съм готов да обслужвам всякакви дами на възраст, които са закопнели за мъжка ласка. Джакузито ми винаги е готово да ги приюти.

Поредната публична просташка изцепка на търновския бохем този път обаче не предизвика смях, а му докара доста сериозни критики.

„Митьо прекрачи границата! Оля се! Виж си смачканата тарикатска мутра и спри да произнасяш името на Лили, която е светиня за много българи! А ти си просто един боклук!“ – са най-меките коментари в интернет по адрес на „Любимеца на народа“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *