Методи Андреев Разкри Истината: ГЕРБ СА КОМУНИСТИ – 2-ро Качество! Виж Тук:

Методи Андреев явно е най-големият фен  на Антон Тодоров, а книгите му „Шайка 1“ и „Шайка 2“ са станали за Андреев настолно четиво и политическа Библия.

„Всичко написано от Тодоров в „Шайка-1 и 2″ за ГЕРБ, Борисов и хората от кръга на Вожда е истина!“ Това заяви бившият председател на Комисията по досиетата в тв. интервю през тази седмица.

„Дали абревиатурата ГЕРБ е Граждани за европейско развитие на България или Граждани за ЕврАзийско развитие на България“, запита строго и назидателно Андреев.

Според него първият мандат на ГЕРБ олицетворил надеждата на много хора за промяна. За болшинството от хората вторият мандат бил разочарование, а третият, според Методи Андреев, ще е пълна катастрофа за десните политически ценности на България.

„В предишното Народно събрание ние имахме група за натиск – Мартин Димитров, Петър Славов и аз. Успявахме да предлагахме законопроекти,  направихме много сериозна промяна в Закона за досиетата, и  Комисията стана сериозен инструмент за разкриване на миналото и на предателите. На агентите! За тази наша дейност много ни помагаше Цветан Цветан, въпреки Борисов.

Вождът обаче стоеше в сянка и често пречеше нещата да се случват. Беше разпънал чадър над някои хора и не даваше комунистическото им ДС-минало да излезе на светло. А като капак- предложи Георги Марков за шеф на Комисията по корупцията и досиетата. Припомням, че Марков е човек, който е бил обявяван три пъти за агент!

Какви изводи можем да си направим за Борисов и партийката му ГЕРБ“, запита риторично Методи Андреев. И обвини Борисов в… комунизъм!!!

„ГЕРБ и БСП са едно и също нещо, разпени се бившият депутат и добави, че разликата между двете партии е минимална. БСП били наследниците на стария комунистически елит, а гербаджиите били комунисти – Втора категория- наследници на комунистически шофьори и секретарки!!! За сметка на това обаче сега ГЕРБ поне признавали, че трябва да има закон за досиетата и борба с корупцията. Но и двете партии с еднаква сила се съпротивляват и не искат да го прилагат“, категоричен е Андреев.

В Анти-Комунистическите си конспирации МИтоди стигна и по-далеч. Битката ГЕРБ – Радев била камуфлажна, а целта на Борисов и Президента съвпадала –  България да няма натовско въоръжение, да ремонтират МИГ-овете и страната ни да се превърне в троянският кон на Русия в Европа и НАТО. А  борбите и скандалите между Бойко и Радев били за пред електората, категоричен е „ловецът на комунисти“, както с ирония го нарече народа.

Коментарът на Скандално нет:

В момента всеки сънува, бълнува и тълкува боричканията за власт у нас, както си поиска. И понеже политическата картина е пълна мъгла, зад която се спотайва задкулисието, то всеки луд може да излезе по медиите и да изкаже категоричното си и „експертно“ мнение по въпроса.

Андреев обаче не знае една проста истина: „Народ, който не умее да се сбогува с миналото си, няма бъдеще!“

Затова 28 години тъпчем на едно място.

Докато другите държави вървят напред, ние претъпкваме на място като вярваме на разни соросоидни американски пропагандатори, че комунизмът ни е виновен за всичко.

И докато има хора като Андреев и останалите му съратници, няма да отлепим дъното. И ще продължим да сме последни в ЕС по всички възможни показатели.

Ще си живеем в държава, обхваната от реваншизъм, носталгия и призраци, превърнати в плашила.

Където управляващите ще си крадат наволя, докато народът проси.

Комунизмът, освен всичко, се превърна в много удобно оправдание. За дупките по магистралите, за слънчевите изригвания и за калпавите ни политици! Ех, Андреев, лесно ти е на теб! 

Ами ние нормалните…

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. МИТОДИ ТИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ЧЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ С 95% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВИСОКА ЛЕТВА ЗА БОРИСОБ ПРЕЗИДЕНТА ИМА НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ ТОВА КОЕТО НА МАФИЯ ГЕРБ ЛИПСВА

  2. Така е като не се роди българският Пиночет…
    У нас има ако не за избиване, има поне около 10 хиляди от бившият висш ешелон на БКП/БСП, които са за тотално лустриране те и техните наследници…!!!!!!
    Всички страни от бившият соц лагер които го направиха благоденстват – Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, Литва, Латвия, Естония…
    Ние не и сме третата колона на Путин в ЕС – за това ТАКЪВ НИ Е ХАЛЪТ…
    БСП трябва да бъде забранена…!!!!!!

  3. Да без Пиночетизация, трудно и бавно страната се откъсва от миналото ки, а бившите комунисти от т. н. червен елит станаха капиталисти – е да ама не… Не може да има дървено желязо – за това и нямаме истински капиталисти…!!!!!!
    А пиночетизация е тотално нужна, пък била и в меката си форма, лустрация… Например лустрира се Нинова, за кражбите на акциите на Техноимпекс и хотела в Хараре… Както и МИЛИ-Йончева събрала с далавери с КТБ за 6 апартамента и 3 къщи за гости, на всичко отгоре служила и на реските тайни служби… Изгонена от президенството заради това че няма право на класифицирана информация – те и за това ще я изгонят от ЕС… И т. н. та и Баневи, Арабаджиеви, Стайкови…

  4. Щом и тази тройка Методи Андреев, Филшп Димитров и Петър Савов, до мозъка на костите си пропита с антикомунизъм и русофобия се опълчи срещу Борисов, значи спукана му е работата. Бойко по-добре като загубиш изборител в което никой не се съмнява че ще ги загубиш По-добре скрий се някъде в дън земятал където нито ИНТЕРПОЛл нито нашите пикливи служби не ще могат да те хванатл както братя Галевил иначе в най-добрия случай ще носиш карирани дрехи ной-малко до животл ако някой не ти очисти преди това!
    Не е далеч времето когато ние ще чукаме на вратата на БРИКС!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *