МВР счупи гръбнака на престъпността! Шокиращи разкрития на Радев! Само тук:

Престъпността в страната намалява с 4%!  С тези  данни се удари в гърдите  вътрешният министър Валентин Радев в петък по време на парламентарния контрол и шашна дори депутатите от ГЕРБ.

Но той не спря дотук. Разкриваемостта на престъпленията пък се е повишила с 6%! Цифрата  се базира на данните от първите осем месеца от 2017 година в сравнение със същия период на миналата.

Голям напредък е постигнат и в борбата с  битовата престъпност /сигурно се крадат по-малко кокошки, тъй като хората просто спряха да ги гледат/. Министърът обаче обясни, че са направени промени в Закона за частната охранителна дейност и Закона за МВР, които много помогнали в борбата.

Създаден е  постоянен екип, който  координира, контролира и наблюдава  взаимодействието между полицейските структури в страната, но това не  се забелязвало от опозицията, понеже било някак назад /каквото и да значи това/. Подобряват се кадровият и материалният ресурс и професионалното обучение на полицейските служители. Купуват се нови автомобили за  Охранителна полиция и Пътна полиция, похвали се  министърът.

Най-много отвличания цели 11, имало през 2009 г. А тази само едно.

Не знаем как да тълкуваме думите на Радев, освен ако не погледнем формално само бройката на отвличанията. Вярно е, че тази година са по-малко, но това едва ли се дължи на новите автомобили на Пътна и Охранителна полиция.

Само че, докато Радев се удряше в гърдите в парламента, в същия ден бе извършен крупен обир в инкасо център в София. Взривен беше и банкомат.

Някак не ни се вързват официалните данни и това, което всеки ден четем в пресата. Не минава и час, без да излезе някоя новина за измамена баба, за пребит дядо, за маскирани, които нахлуват в банки и пощи, за трупове, които никнат като гъби в центъра на София и други градове, за бащи, които убиват синовете си и синове, които убиват бащите си.

Не знаем дали крими контингентът е чел данните от стъкмистиката, но не му пука и продължава да вилнее из станата. На два дни се спипва някой наркопласьор, само от тези, които не се отчитат никъде, данни за жестоки убийства се появяват в бюлетина, понеже няма как да се скрият, стари престъпления стоят неразкрити, съседи забиват мотики и лопати един в друг, ученици бият учители с колове, намушкват ученички, пияни разбиват магазини и изчезват с оборота, а битовата престъпност процъфтява, защото дойде времето за крадене на буркани, опразване на мазета и прибирането на пенсии от джоба на старците. Но престъпността е на намаляла.

На всичкото отгоре не се брои мафиотската, която е на най-високо ниво, оплела е като октопод държавата и отмъква милиони от еврофондове и обществени поръчки. Тя явно е в друга графа и не се разследва, съответно не влиза в статистиката и буквално я няма. Няма разследване – няма престъпление, камо ли пък наказание!

В следващия доклад на министъра очакваме да прочетем, че сме един оазис на мира и спокойствието, а труповете сами стрелят по себе си и се удрят с щанги по главата, като в Пловдив, бабите хвърлят пари от терасите за забавление, други сами си изпиват ракията и се оплакват, че са им я отмъкнали, а трети си самонанасят няколко удара и си самооткрадват пенсиите.

Даже някои се самоотвличат и самообират подло и подмолно, за да разрушат доверието в ГЕРБ.

Нали, господин министър?

Всъщност кой изобщо ви сложи за министър и то на МВР?

Питаме и отговор не търсим.

Знаем, че няма да получим!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ГРУПА БЯЛГАРИ НЯКОЛКО СЕМЕЙСТВА ОТ ЕДНА ФАМИЛИЯ ОБЩО С ДЕЦАТА СМЕ 47 ЧОВЕКА ИНТЕРИСУВА НИ КАК МОЖЕМ ДА СЕ ИЗСЕЛИМ В РУСИЯ ВСИЧКИ БЕЗ ДЕЦАТА СМЕ РУСКОГОВОРЯЩИ МОЛИМ ДА НИ ОТГОВОРИТЕ ЧРЕЗ СКАНДАЛНО НЕТ ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ СТУДА ГЛАДА И БЕЗРАБОТИЦАТА НИ УБИВАТ НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗАЩИТЕНИ НА ВСЕКИ ЧЛЕН ОТ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ СЕ ПАДАТ ПО 135ЛВ КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ САМО НЯКОЛКО ОТ НАС РАБОТЯТ И ДВАМА СЛУГИ В ЧУЖБИНА ПОМОГНЕТЕ С ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩОТО ТАЗИ ЗИМЗА ЗАГИВАМЕ И ЩЕ НИ ПРИЕМАТ ЛИ В РУСИЯ ЗАЩОТО ТАМ ИСКАМЕ И ЧУВСТВАМЕ СИГУРНОСТ БЪДЕЩЕ И ЗАЩИТА

  2. Мъ да бееееееееее! Гледам нищо един пълзи по тротоара, а то било престъпността с пречупен гръбнак ))))))))))

  3. Абсолютна манипулация! Престъпността в България е толкова голяма, разкриваемостта е толкова малка, че хората нямат доверие на полицията и не я уведомяват! Затова статистиката е такава!

  4. Да лъжа от класа, та то в МВР-то е най-голямата престъпност и в него умишлено се прикриват престъпления.

  5. Пречупиха гръбнака на народа, собствения никога.
    Защо ни мислят за наивници–явно много,ама много са се самозабравили, та си мислят лъжите за истина, и ни принуждават и ние да вярваме в тях.
    Блажени нисшите духом, лъжците доволни,престъпниците
    свободни. Тия когато сутрин излизат от домовете си, поглеждат ли се в огледалото, за да видят какво е кощунство…………

  6. Станишев е виновен за всичко, както и Трайната коалиция, Ахмед Доган и агентите на Путин! Само изброените личности могат да активират „престрелка през деня за паркомясто“ по думите на виден представител на МВР, от която пострадаха видни мафиоти. Че дори един от тях май се лиши от възможността да е@е и занапред само ще гледка…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *