МВР Официално: Мъжът на Анита Мейзер e УБИТ ОТ ЖЕСТОК УДАР В НОСА! Виж Тук:

Наистина ли Анита Мейзер е задушила със свински опашки мъжа си Николай, или смъртта на културиста е била умишлено планирана от цял отбор юнаци, приближени до мургавата бизнес дама? Това е въпросът, който разбуни мозъците на варненските криминалисти.

Доказателство, че има нещо гнило в секс бомбата Мейзер, са потресаващите снимки, направени от специалисти от МВР минути след като ченгетата са се озовали в дома на мургавата силиконка.

Ужасяващите кадри от убийството на варненеца Николай Димов попаднаха в редакцията ни, но няма да публикуваме по етични съображения, а само ще опишем. На една от снимките ясно се вижда, че носът на Димов сякаш е повреден умишлено от остър предмет, макар, че Анита Мейзер упорито разправя как мъжът й тупнал от кревата, докато тя го галела любовно, и полегнал върху дамската й чанта, намираща се на пода по незнайни причини.

Точно на обратното мнение са специалистите, които категорично се произнесоха пред наш репортер.

„На лицето на починалия Николай Димов ясно се вижда нанесената преди смъртта травма в областта на носа. Вероятно тя е довела до разкъсване на съединението на хрущяла с носната кост, за която се твърди, че е следствие на нанесен силен удар в носа с предмет, който не е установен по делото“, обяснява съдебно-медицински експерт, ангажиран с разплитане на престъплението.

В момента адвокатите на семейството на убития при мистериозни обстоятелства културист Николай Димов оспорват по делото изготвената съдебно-медицинска експертиза от катедра „Съдебна медицина“ в Плевен. Тя е изготвена по писмени данни въпреки факта, че близо 4 месеца в плевенската морга се държи тялото на починалия здравеняк.

Трупът бе закаран там, за да се направят обективни изследвания и да се установи механизмът на нанесените травми на лицето. Те са по носа, по главата- в тилната област, където има огромен хематом, по гърба, по задната част на лактите и по задните части на подбедриците на двата крака.

За тези травми не са дадени отговори на въпросите- как са се получили, при какви обстоятелства, с какъв предмет, каква сила е упражнена, може ли само един човек да е извършителя и има ли помагачи. Очевидно е, че тежките наранявания не биха могли да бъдат получени при падане на тялото от масажната маса и при удар в подлежаща чанта, както е обяснила подсъдимата Анита Мейзер.

Поради тези съображения и поради това, че не е било проведено никакво разследване за изясняване на мотив за извършено умишлено убийство, адвокатите твърдят, че по делото са налице доказателства. Като такива са посочени травми по лицето и тялото, липсата на всички кредитни карти на Николай Димов и парични средства, с които той е разполагал.

Според разпитан свидетел Николай се е прибрал в България около 2 седмици преди убийството си с голяма парична сума в себе си. Доларите и еврото обаче не са били намерени и иззети.

„Обвинаемата и осъдена вече на 3 г. лишаване от свобода Анита промени показанията си. Тя се провали по много показатели, направени с помощта на полицейски тестове“, разкриват пред Скандално.нет криминалисти, пожелали анонимност.

Те са убедени, че тепърва ще излизат новини от драматичната история на Айше (каквото е рожденото име на Анита Мейзер) от село Пет могили, която дели килия в затвора в Сливен с друга цигануша, съдена също за убийство, но на 14-годишно момиче.

Приятели на Николай Димов се заклели, че ще се борят докрай истината да излезе наяве. Убедени са, че Айшето, както вече всички наричат убийцата Анита Мейзер, трябва да си плати за извършения грях, а не да атакува полицаи и разследващи с парични подкупи.

„Имам три въпроса към нея: Айше, ти ли счупи фатално носа на Ники? Кажи от колко време не живеете заедно? И кажи къде са парите и кредитните му карти?“, негодува от присъдата на Анита Мейзер близък на спортиста. Младежът е притеснен, че хитрушата ще намери начин да се измъкне от пандиза я за добро поведение, я заради извадени дебели връзки. Той е на мнение, че 3 години за убийство е смехотворно малка присъда.

„Считаме, че разследването е било водено едностранчиво и не са били изчистени и разследвани версии за извършено умишлено убийство. Повдигнатото обвинение за убийство по непредпазливост е абсурд! То единствено защитава интереса на подсъдимата. По второто обвинение – за подкуп на полицейски служител, е повдигнато едно обвинение само за деянието за предлагане на подкуп от 30 хил. евро, но не и за останалите отделни деяния за 10 хил. лв, за 10 хил. евро, за 20 хил. евро, което също е нарушение на правната квалификация и обуславя основание за отмяна на присъдата и връщане на делото за ново разследване.

Ето защо ще настояваме за връщане на делото за ново адекватно разследване и повдигане на обвинение за умишлено убийство, за което се предвижда лишаване от свобода за срок от 10 до 15 години затвор“, каза адвокат Иван Томов пред репортер на Скандално.нет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А всъщност установено ли е дали тези наранявания са смъртоносни или са резултат от „грубата“ игра на таз „тигрица“?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *