Майката на Бирмата на преговори с Преслава, синчето й в депресия

БирматаМайката на Бирмата сериозно е решила да събере разделената двойка и да върне Преслава на любимия си син.

Георги бил в тежка депресия, затворил се в себе си, отказвал да общува с когото и да било, не вдигал телефона на приятелите си и мълчаливо страдал. Явно той обича все още Преси и се надява тя да се върне.

Двамата се разделиха след публичен скандал в дискотека, където бойната певица счупи чаша в главата му и разкървави веждата му. Двойката започнала скандала от предния ден, Бирмата непрекъснато избухвал от ревност и следял любимата си, а когато тя дошла от съседното заведение с приятелки и вместо да му обърне внимание, започнала да танцува на дансинга, където я задявали разгорещени мъже, бизнесменът от Перник не издържал.

Не е ясно какво си крещяли двамата в шумотевицата на бара, но всички видяли как чашата на певицата полита към главата му. А след това продължили да си крещят близо час до казаните зад заведението.

Оттогава Бирмата посърнал и даже ходи с тъмни кръгове под очите. Единствено тримата му бодигарда му правят компания по софийските улици, когато ходи да наглежда бутиците си. В кафенета влизал сам, а вечер отказвал да излиза.

Тогава се намесила майка му и започнала преговори с Преслава. По всичко личи, че те ще завършат с успех и влюбената двойка ще се прегърне отново.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *