Любо Нейков отърва брадвата – връщат „Комиците“ и „Столичаните“

Любо НейковЛюбо Нейков е спасил вече одраната си кожа в Би Ти Ви.

Този път медията беше взела решение да се отърве окончателно от него заради пълната скука, която върви с предаванията му. След 11-я сезон на „Столичани в повече“, от телевизията заявиха, че ще  е последен, защото вече никой не го гледа. Освен това заради пълното изчерпване на актьорите, бе решено  да спрат и  „Комиците“, шоу, което също вървеше стремеглаво надолу.

В началото на лятото на целия екип на  „Столичаните“ бе казано официално обявено, че комедията ще бъде спряна и да не се чувстват повече ангажирани с нея. Актьори, които изкапаха добри пачки от сладникавото сериалче, бяха в потрес, защото то изхранваше целите им семейства и им докарваше прилични доходи.

Миналата седмица обаче от Би Ти Ви се размислили и се оказало, че няма с какво да сменят поизтърканите продукции на Нейков.

Нова тв ще излезе с ВИП Брадър, втори сезон на „Откраднат живот“ и доста гледаното риалити „София ден и нощ“. Тоест всички зрители ще се пренасочат натам, а в същото време и рекламодателите. На Би Ти Ви не им оставало нищо друго, освен да върнат на екран продукциите на Нейков и да запазят най-верните им фенове.

Така възпълният актьор, който щеше да загуби огромни суми, се върна отново в хранилката. Отначало от телевизията искали само „Столичаните“, но той извадил стар договор и припомнил, че вървят в комплект с „Комиците“.  И по този начин се върнал на бял кон.

Това обаче не гарантира повече зрители, коментират телевизионери. Хуморът на актьора вече се изчерпа, преповтарят се едни и същи сценки, няма заряд, няма критики срещу властта и е постен. Така че е въпрос на време да слезе окончателно от екран.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *