Луна стана Повелителката на мухите

Луна сърдитаВинаги във ВИП Брадър има по някой, който преиграва, но освен тълпа артисти и обиграни светски персони, в момента в Къщата е и забравената певица Луна, която буквално вкарва актьорите в джоба си.

Всяка нейна дума кара съквартирантите да извръщат очи и да крият усмивките си, а някои вече сериозно взеха да се вързват.

Причина за поредния скандал стана една заблудена муха, която влетя в спалнята и с жуженето си пречеше на всички да спят. Преслава и Гъмов тръгнаха в акция на бой с досадницата, като Преслава се катереше по леглата, а Гъмов й подаваше хавлия да цели насекомото.

Как може?! – сложи ръце на кръста си Луна. Да посягате на невинното същество? На тази твар божия? Днес ще убиете муха, утре оса и то така се почва и се стига до пълната агресия. Преслава едва не изтърва хавлията и се задави от смях. Какво ви пречат животинките? Защо сте толкова жестоки? – продължаваше да нарежда потъналата в забрава певица, която вкъщи сигурно също гони мухите със специална бухалка.

Не виждате ли, че тя е приела роля да победи и смята, че стратегията й е печеливша, казаха коментаторите. В своите очи тя не изглежда смешна и не се сеща какво предизвиква вън с държанието си. Да влезеш с народна носия в Къщата е меко казано странно. Да обвиниш, че другите не са развяли националното  знаме, също е странно. Но пък те прави забележим и те отличава от тълпата.

А не е ли странно да заявиш – не мога да готвя, не мога да чистя и да оставиш дори чинията си неизмита и да караш другите да ти слугуват – попита ядосано Жени Калканджиева. И цял ден да се прехласваш по слънцето, по мухички и тревички?

Госпожата не е виновна. На една определена възраст всички стават такива, като научат, че ще ги дават по телевизията, усмихна се ехидно Евгени Минчев. Но тя вече е стара чанта, на която дори гримът не й стои добре, довърши я той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.