Коцето урежда клиентите си с „весела лютеница“! Виж Тук:

В заведението на чалга певеца Константин органите на реда преди няколко месеца откриха тайна стаичка, в която клиентите му шмъркали за отскок от „белийо прах“.

Тогава изпълнителят и дискотечен собственик се кълнеше, че стаичката е за гости, които имат да си говорят нещо конфиденциално, което не е за чужди уши, и че заведението му се радвало на огромна посещаемост именно, защото предлагало такава екстра.

В стремежа си да е новатор във сяко едно отношение, тези дни Коцето въведе още една „иновация“ в бизнеса си, която не е хрумнала още на никой от собствениците на конкурентни заведения.

Преди няколко дни цяла България разбра, че недобросъвестни фирми блъскат в традиционната нашенска лютеница забранени вещества, които експертите определиха като наркотици.

Чул – недочул Коцето… и хоп, поръчал да му измайсторят 1 000 буркана лютеница с бранда на неговото заведение и с „веселия“ надпис върху тях: „Да друснем хорце, знаеш къде“.

Това многозначително „знаеш къде“ сигурно се отнася за тъмната му стаичка, която едва ли е била затворена от компетентните органи. Пък и да е била затворена, това съвсем не означава, че не може да се използва „по предназначение“ отново… но тайно! Пък и други стаи в чалготеката му – бол!

Явно фолк певецът – ресторантьор е решил да гощава любителите на конфиденциални разговори в „скритата“ стаичка, вече не с „бело“,  а с „весела лютеница“. Така те пак ще излизат от тайното леговище весели и щастливи.

Та каква по-добра „реклама“ за една дискотека! Хем осигурява танци до зори, хем дарява на посетителите си „щастие“ в буркани?!

За бизнесмени като Коцето проблем няма: Просто белото става червено. В тон с новата партийна обстановка в страната… И бизнесът продължава!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *