КОВИД-19 – ПУШИЛКАТА, КОЯТО ПРИКРИВА ФАЛИТА НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ! (С ВИДЕО)

Сензационно ВИДЕО Разкри голямата планетарна измама с коронавируса Ковид-19. Фалшиви са не само статистиките по държави за заразените и жертвите, но и самото твърдение, че планетата ни е в пандемия, атакувана от някакъв мистериозен модифициран коронавирус. Всъщност сме свидетели на най-грандиозната измама в историята на човечеството. Благодарение на все още съществуващи почтени учени и лекари, както и на днешните възможности за обмяна на информации, факти и анализи чрез социалните мрежи, само за две седмици измамата беше безкомпромисно разобличена.

ВИДЕОТО по-долу показва как авторите на измамния сценарий „Ковид-19“ хитро и подло фалшифицират факти, данни и твърдения. Целта на проекта е световната икономика да спре за минимум няколко месеца. Прави се по заповед на западните елити, които отчаяно се опитват да рестартират и спасят фалиралата си неолиберална финансова, икономическа и политическа система. А Китай и Русия асистират на тази глобална лъжа, за да не рухне световната икономическа система.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Забележка: Ако ВИДЕОТО не тръгне на български, моля включете субтитрите от настройките, като кликнете върху „зъбното колело“ (вдясно върху клипа). След което срещу „надписи“(Captions) изберете „включване“

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. В добавка мога да кажа, че унищожаването на животновъдството в България беше част от този план. Хората не трябва да са независими. Ако си произвеждаш храната, че и с излишък, можеш да обменяш, не си роб. Чудовищно е предателството на сегашните управляващи, но тези в сянката – БКП и милиционерската аристокрация са 1000 пъти по-виновни.
    Има ли надежда? Има, но тя не е със земен произход. Звучи налудничаво, но на Земята няма идеологическа платформа, позиция, течение, секта дори, която да се противопостави. Тук старите са безсилни, въпреки идеалите, които все още поддържат. Средното поколение е объркано, озлобено, ограбено или награбено и всеки е сам за себе си. Младите са малко, зомбирани и интегрирани в „новостите“, все още без реална отговорност към нещо и с все по-малко отговорност към някого. Провалихме експериментът Земя, редно е наблюдаващите да почистят или да направят промени. Не се плашете, животът има строга йерархия, в която всички ние сме само клетки.

      • И кое му е прекрасното на коментара на Иван?
        Че обижда хората,поколенията и призовава към убийства на хора – „прочистване“?
        Аз мисля,че Иван е леко мръднал или се опитва да пробута пропагандата си и да заблуди хората!

      • Кое поколение се чувства обидено? Има ли разлика между почистване и прочистване? Не споря за оценката Ви за моят коментар, тя винаги е субективна и зависи от собствените познания. Понятието „мръднал“ не го смятам за обида, защото у нас винаги… хайде да не се хвалим сами!

    • С уговорката, че не съм ти опозиция, би ли ни обяснил кои са в сянката на БКП и милиционерската аристокрация, както и какъв е тоя „неземен произход“?

      • Да. И на мен ще ми е любопитно да науча това.

      • Кои ли? Тези, чийто имена са едновременно в списъците на споменатите от мен структури и в същото време са крупни акционери от най-големите бизнеси в България. Естествено не са ударили тъпан, когато създаваха сегашното управление, но малко или много хората назнайват това-онова. На едно предно Ваше мнение отговорих, но за мое учудване не се появи, а втората част на въпроса е твърде пространна, за това ще се огранича само с всеки търси сам доказателства, а който вече ги е виждал, няма нужда да вярва или не.

    • Даа….. БКП, ще бъде оправдание за сегашните продажници и некадърници, още много десетки години…

  2. НАРОДЕ. ГРАБВАЙ. СОПИТЕ. НА. 14. АПРИЛ. ДА. ИЗЧИССТИМ. ЖИВОТА. НИ. ОТ. ВИРУСА. ГЕРБ

  3. БОЙКО. БЪЛГАРОУБИЕЦА. ОТДАВНА. ТРЯБВАШЕ. ДА. Е. ПОКОЙНИК

  4. Коронавируса е реалност и удря по който си иска, просто има търговска война в момента и затова е цялата патаклама,но ще отмине!

  5. Разбрах, така е по-ясно и разбира се, е вярно. За второто – всеки има мнение и не е задължително да мислим еднакво. Поздрави!

  6. Ясно е, че идва така отдавна планирания Нов световен ред, за който – кой чел – чел. Но каквото и колкото да сме чели, ще имаме доста изненадки и трябва да се настройваме на страхотните промени още от сега. Видеото доста ясно казва причините, въпрос на време е кога ще дойдат чиповете, задължителните ваксини, тоталното следене… – абе всички досега уж конспиративни теории, но с две думи – Оруел. Той го виждаше през 1984 г., позабави се, но дойде! Ще бъдат буйни и мътни времена, в които поне да забравим противопоставянето, злобата, отмъстителността, алчността и да разберем, че трябва да се обединим, за да можем буквално да оцеляваме.

  7. НЯМА. ЛИ. КОЙ. ДА. ГРЪМНЕ. БЪЛГАРОУБИЕЦА. БОРИСОВ. И. МЕФИСТОФЕЛ. С. ЛАМПАЗИТЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *