КИСИНДЖЪР КАТО ДИЗРАЕЛИ

Кисинджър умрял? Че много млад – само на сто години?

Той заслужава епитафия като тази, която народният поет на България Иван Вазов, е посветил на Дизраели:

 „Лорд Биконсфилд умря,

изчезна в тъмний мрак

и всичко честно се засмя

от Лондра до Батак“.

Искрено казано – почти не ми се вярва, че Кисинжър се е споминал. Такива като него не умират току-така. Ясновидецът Черният паяк – Ragno Nero, уж баварски монах, живял в манастир в Тоскана, където е и „намерен“ тайният свитък с негови предсказания, зазидан в мазилката на килията му ( впрочем преди няколко години моя скромна милост изучаваше неговите  пророчествата и стигна до извода, че става дума за мистификация ), пише по повод членовете на глобалния „елит“, които ще умрат в „последните дни“ преди Страшния съд.

„Не ги оплаквайте. В ковчезите им лежат змии“ ( цитирам по памет ).

Но забележете сходството – Кисинджър, Рокфелер, Елизабет II,  „кралицата – майка“, принц Филип Единбургски – те всички достигат вековна възраст – че и отгоре. Ще видим колко ще изкара Сорос – чието име означава точно sauros ( zauros ) – рептил.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Г-н Кисинджър се ползва от синтетична медицина, известна от папите, с преливане на млада кръв, ала кръвните групи неизвестни още поднакяли изненади. В съвременния си вариант е подобна с различни трансплантанти, и недостъпна за простосмьртни. С политическата си активност в Азия със съдействието на Китай. е известен от 1968 мисля, че стана държавен секретар, домиращата му практика бе да захвърля използваните марионетки на своята съдба. В мирните преговори в Париж предложи договор със Северен Виетнам към който Южен поиска 67 поправки и Кисиндгър им отговори, искайте си, и ги захвърли. И наследствения принц ня Камбоджа изрева и го прокле. И така с войната Рамбо в Афганистан

  2. Един урод по- малко.
    Но- не им вярвайте. Могат да прехвърлят съзнание е ново тяло.
    Тоя изрод ще възкръсне и от ада!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *