Испания: Вкарваме в Регистър Хората, които Откажат да се Ваксинират!

Масовото ваксиниране срещу Ковид-19 в Испания започва тази неделя. То ще е доброволно, но това съвсем не означава, че тези, които откажат имунизация, ще останат анонимни.

Здравното министерство на Испания вече се е подготвило с информационна база данни, в която ще бъдат регистрирани всички, които откажат да се ваксинират. Причината била, че държавата трябва да знае мотивите за отказ от имунизация на всеки гражданин“, съобщава иберийското издание „20 минутос“.

Цялата събрана информация ще бъде включена в „единен електронен имунизационен регистър“. Достъпът до този регистър ще имат медицински специалисти, здравни власти и пациенти. Това каза на пресконференция днес министърът на здравеопазването на Испания Салвадор Ила.

Тези, които се съгласят да бъдат ваксинирани, първо трябва да дадат устно информирано съгласие, освен при определени обстоятелства, при които това трябва да се направи писмено, като например когато става въпрос за ваксиниране на непълнолетни в училищата, в случай че родителите или настойниците им не присъстват, информират испанските медии.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Skandalno.net разчита и обобщава горната информация така: Глобалистите и техните слуги ще вкарват в списъци тези, които не искат да ги убиват (не е задължително физически, може и духовно или чрез медицински фашизъм-б.р.). За да ги убият постфактум по още по-мъчителния начин – с гонения, институционални репресии, дискриминация и маргинализиране, чрез различни видове натиск и заплахи… Глобалистки сатанизъм в действие! Премиерата ще е в неделя. Засега в Испания, но скоро – в цяла Европа, САЩ, че и другаде…

Сами виждате, уважаеми читатели, що за авторитарна структура е уж демократичният ЕС? Шепа глобалисти в качеството си на властелини на света, подло и подмолно замениха държавите с корпорации. А така яростно рекламираната ни „нова нормалност“ ще се изразява в това: Властите ще действат така, сякаш гражданите са им служители, задължени на работодателя си. И като такива, ще са под вечната заплаха да ги обявят за корпоративно нелоялни. Неолибералната глобална секта подло замени корпоративно с държавно и така отне политическите свободи на народите и човешките права на гражданите им.

На това му се казва право на избор: Избралите ваксиниране падат жертва на глобал-сатанистите, а отказалите – попадат под ударите на последвалия държавен фашизъм. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *