Зеленски идва в София в четвъртък! Да го посрещнем подобаващо, да ги пометем! (С ВИДЕО КОМЕНТАР)

В четвъртък у нас пристига украинският президент Владимир Зеленски, пише сайтът 19min.bg. Новината се потвърди и от други медии.

Освен с българския държавен глава, той е поискал срещи и с лидерите на ПП и ДБ по свое лично желание. Днес комисията по външна политика в парламента предложи проектодекларация, подкрепяща приемането на Украйна в НАТО.

Засега не са ясни детайли по въпросите, които Зеленски ще обсъжда с българските ръководители, но недостигът на снаряди и ПВО за украинската армия са очевидни проблеми, както и зациклилото украинско контранастъпление, което страната провежда точно от 1 месец.

От 4 юни заради липсата на достатъчна противовъздушна отбрана Украйна изгуби 15 самолета – вероятно последните, които страната е притежавала. И 986 бойни машини, от които 16 са танкове „Леопард“.

Следващата седмица предстои среща на върха на НАТО и Киев разчита на нашата подкрепа в ЕС във връзка с исканията си за допълнителни пари и техника, които да му бъдат предоставени. Стана ясно, че приемане на Украйна в Пакта засега не се предвижда – и нашата страна се присъедини към идеята за влизането на Киев в алианса едва след приключване на конфликта на нейна територия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=Lt5S5QeKR3g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. ИЗЛЕЗ НАРОДЕ ДА КАЖЕМ , ЧЕ НЕ Е ЖЕЛАН В БЪЛГАРИЯ !
    НАРОДНАТА НИ ЛЮБОВ Е КЪМ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ !

    • Тоя от дума не разбира. На него по друг начин трябва да му се каже, за да му влезе в Зелената кратуна. Думи там не влизат, трябват някакви по-тежки и твърди аргументи.

  2. Този зелен мърсол овоня целият свят. Скоро, ако не своите то ФАЩ ще ти видят сметката

  3. Е няма ли да се организира един митинг с лозунги не на войната, не на братоубийствената война, която обслужва единствено Хегемона.Нека покажем на Зеления комик,че за нас и украинците и руснаците са братя, без злоба, но и без чужди знамена.нека и ам посол види, че това не е Хаити, че тук има разум и поне малко национално достойнство.

  4. Антибългарите със сигурност ще организират подобаващо посрещане на своя нарко-бог. Като се включат и укронацистите, за които България плаща по 6000 на месец, току виж цяла орда се събере.

  5. Пишете Господа,че Зеленският идва у нас по покана на правителството, т.е.на Денков и Тагарев и с мълчаливото съгласие на нашия Президент „русофил“ И понеже сме най-богати в Европа ще го обсипем с пари и оръжие, та белким победи Русия. ЛУДОСТТА У НАС Е НЕВИЖДАНА. ТОЗИ АБСОЛЮТНО ЯЛОВ ХОД ИМА ЕДИНСТВЕНО ЗА ЦЕЛ ДА ОТВРАТИ РУСИЯ ОТ НАС, ДА НИ ОСТАВИ КАТО БЕЗЗАЩИТНА ЖЕРТВА НА ТУРЦИЯ ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.

  6. Тоя ходи по света като крадлива циганка да проси !Ха запри се чадо щото веке омръзна на всички и дето са водиш по чужд краварски акъл ,това ще ти изиграе лоша шега и все някой ще ти види сметката!
    Ха прибирай се със здраве!Може нашите нагъзовци дето ни управляват да ти се кланят и посрещат ,но РАЗБЕРИ – БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,КОЛКОТО И ДА Е ОМАЛОМОЩЕН И НАТИКАН В ЪГЪЛА МРАЗИ И НЕНАВИЖДА РОДООТСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ!

  7. НЕ НАРОД-МЪРША!СГАН!ИДИОТИ! ПРЕЗИЗЕНТ,ПРЕМИЕР,СОПОЛИ И СОПОЛАНКОВЦИ,НАРКОМАНИ И ГЕЙ ДРУЖИНКИ! КАТО ВИ ИЗПРАТЯТ ДЕЦАТА НА ФРОНТА,ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯТЕ ДА РЕВЕТЕ,ДА ТЪРСИТЕ СЪПУСТВИЕ?!ЗАБРАВЕТЕ!!НИКОГА!!! ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ,С ВАШЕТО ОВЧЕДУШИЕ!!! СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! МРЕТЕ ОТ ЗЛОБА,БЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ!!!!

  8. Колкото по бързо ви изпратят на фронта,толко по бързо ще се очистим от Предатекската Гмеж!

  9. КОРНЕЛИЙО,НЕЩО ДА КАЖЕШ?!ОНЯ НАРКОМАН ИДЕ,ТА ДА ТИ БЛАГОДАРИ! НЕЩАСТНИ КУРВИ,ТОВА СТЕ! ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ПРОКЛЕТИ ДА СА ВИ И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ДЕЦАТА ВИ!

  10. Този НАРКОМАН И ПРЕСТЪПНИК НЯМА ПРАВО ДА ИДВА В БЪЛГАРИЯ. Всъщност той идва при своите колеги – съучастници на хранилка в американското посолство отново ДА ПРОСИ.
    Дайте да ги изметем всичките на фронта, а там Руснаците ще ни решат проблема. Колко са за тях 240 идиота. Ще ги изпратят на лична среща с бандера за половин час.

  11. Къде е съвременния Гаврило Принцип? Защо народът позволява да се гаврят с него?

  12. Подкрепям думите на българина и на Ива Стаменова да събудим заспалия народ и да изметем продажните престъпници и лакеи относно изпращането им на фронта. Но мислите мили братя българи, че тази измет няма да се спаси от фронта, че те няма да намерят начин да се скрият тия страхливци . Спасение няма да има за нас ако продължаваме да спим като кокошки в курник.

  13. Сега е момента да се покаже че България не е Хаити!!! Къде са БСП, Възраждане, къде са всички българи които са против войната!!! Сега е момента да покажем, че сме свободни хора!!! Долу фашизма, не на войната!!!

  14. Този зелен клоун така трябва да го посрещнем че да забрави къде е бил и за какво е дошъл. Фашистка пасмина. Като магистрална проститутка е тръгнал да се предлага и да проси.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.