Зверски Пребиха Миската Мариана Маринова! Побойникът – Мутра на Митьо Очите! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) Виж Тук:

Човек на Митьо Очите е пребил миската Мариана Маринова в Слънчев бряг, научи сензационно „Скандално.нет“. Става въпрос за боксьора Димитър Харалампиев – Рочата, който от години е „добър познайник“ на бургаската полиция. В началото на месеца му бяха повдигнати обвинения в съда, след като едва не се натресе на патрулка, а после опита да нападне с мачете полицаите в нея.
Mariana-Marinova1

В Бургас се говори, че Рочата има банда, която действа под протекцията на Очите. 26-годишният боксьор трудно сдържа буйния си нрав и именно това често му навлича проблеми с властите, от които успява да се отърве с помощта на добри адвокати. От лютия му нрав обаче си изпатила жестоко миската Мариана Маринова.

Тя е с 9 години по-възрастна от Рочата, а връзката им е от няколко месеца. Мариана прекарвала голяма част от времето си в неговия дом край морето. Преди няколко дни обаче в Бургас пристигнал ММА боец от Колумбия, който също хвърлил око на родната силиконова красавица. Тя пък от своя страна не му се дърпала много и двамата се отдали на страстта си в скъп хотел в Слънчев бряг.

Хитрата Мариана очевидно не си направила много добре сметката къде слага рога на любимия си, защото се оказало, че той има свои хора във въпросния хотел. Те веднага го информирали къде е жената на сърцето му, с кого е и какво точно прави зад гърба му.

Пребитата Мариана Маринова
Пребитата Мариана Маринова

Като разбрал, че Мариана го е направила за смях с колумбийския мачо, Рочата буквално я смлял от бой. Наложило се миската да потърси лекарска помощ в бургаската болница, защото Харалампиев й счупил носа, който е ремонтиран няколко пъти при пластичен хирург и само преди година Маринова твърдяла, че най-накрая са й го направили така, че да й хареса.

Тя прекарала няколко дни в болницата, като накрая я изписали с превръзка на носа. Тъй като в момента тече дело срещу Харалампиев, той я принудил да каже, че за пореден път е оперирала носа си. Познати на организаторката на конкурса „Мис Силикон“ обаче разкриха истината- че е била жестоко пребита от любовника си. Много от тях бяха заблудени, че въпросният бияч е колумбиецът, с когото си е легнала в хотела в Слънчев бряг. Само най-приближените хора на Рочата знаят, че именно неговите юмруци са обезобразили лицето на Мариана.

Въпреки зверската саморазправа мнозина са доволни от инцидента, сполетял Маринова. „Най-накрая да си го получи тази одъртяла курветина! Не се спря да краде чужди мъже!“, доволни са жени, станали жертва на несломимата сексуална хищница.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *