Ексклузивно! Защо жертваха главата на Главчев? Истината само тук!

Още преди да му поискат сериозно оставката, председателят на Парламента взе, че я даде. И то преди да започне заседанието.

Такъв прецедент у нас досега у нас не е имало. ГЕРБ да се даде без бой. И не само да се даде, но и да развее бяло знаме. Уж в името на политическия мир.

Обикновено за всеки депутат или шеф на някаква агенция се води битка до кръв, вади се от девет кладенеца вода, имиджът му се лъска като нов чепик, черното става бяло, бялото черно и видният кадър остава на поста си, освен ако не носил суджуци на вожда и не са го спипали с цялата доставка пред куп свидетели и телевизионни камери.

Сега обаче още при първия призив на опозицията, Борисов резна главата на Главчев и я постави в скута на Нинова.

А народът онемя от смелостта и справедливостта МУ.

Започналата като махленска свада кавга в парламента и отстраняването на Нинова и Кутев от заседанието, по-точно изгонването им от залата прерасна в политическа криза. БСП и ДПС напуснаха групово парламента и заявиха, че няма да влязат, докато Главчев не бъде отстранен заради фелдфебелския му начин на работа и налагането на наказания като в детска градина. При това толерирайки едните и тормозейки другите дечица /депутатчета/.

Бунтът на опозицията щеше да се самопотуши, тъй като в момента се приема бюджета и други важни закони. Обаче имаше едно искане, от което нямаше да отстъпи. А то беше Бойко Борисов да дойде в парламента и поименно да посочи кои депутати са наркотрафиканти, кои са купували гласове и кои са престъпници от сенчестия бизнес.

Всеки грамотен българин знае, че играта просто е задкулисна и е поредното хвърляне на прах в очите на електората.

Борисов жертва Главчев, за да спаси себе си. 

Защото нямаше как да застане на трибуната и да посочва поименно депутатите-престъпници, нито можеше да отрече, че не е казвал подобно нещо, защото всички го чуха.  Ако посочеше само едно име, трябваше да докаже трафикант ли е депутатът, не е ли и да отговаря защо не е дал информацията на прокуратурата, а пльосва направо в НС. И даже можеше да бъде подведен под отговорност за скриване на информация.  Отделно щяха да завалят дела за клевета, за обида, а Елена Йончева вече го съди за клевета и ще спечели делото.

Скандалът щеше да е страшен и да отекне в цяла Европа.

Той и сега си виси като Дамоклев меч над главата МУ.

И докато съветниците МУ трескаво мислят как да излезе от кашата, той си извоюва отсрочка, като хвърли на кучетата председателя на НС.

Скандалите около Главчев тепърва ще се вихрят, самият той призна, че се оттеглил доброволно след…едночасов разговор с премиера тази сутрин. Колко доброволно е било, можем само да гадаем.

Говори се, че е провел разговор и с Нинова, в който вероятно е обещал да се извини за думите си и да каже, че ги е произнесъл под афект.

А това вече ще е прецедент. Бойко Борисов да се извинява пред НС и народа!

Но ако иска да оцелее, трябва да го направи.

Той никога не би жертвал свой човек в други времена, но в момента европредседателството чука на вратата ни.

Как си представяте евродепутатите и чиновниците от Брюксел да бъдат посрещнати от престъпници и наркотрафиканти, строени в редица, а опозицията да е извън парламента?

Няма как да се случи.

Сега Борисов е с преклонена глава и извити ръце, но отмъщението му ще бъде страшно, след като председателството ни приключи.

Ако все още е премиер обаче…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. БОРИСОВ ИЗХВЪРЛИ ГЛАВЧЕВ ЗА ДА ИЗЛЪЖЕ ТАЯНИ ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е НАРЕД И РАБОТИ С ПЪЛНА ПАРА СРЕЩУ НАРОДА ЗАЩОТО НА САЩ И ЕС ИМ ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ БЕЗ НАРОДА И ТЕ ЩЕ ГО ПОСТИГНАТ ЗАЩОТО НАРОДА СПИ

  2. Какво падение! На 11-та стр. на в-к „Телеграф“ от 30 юни има статия под надслов „Американския посланик ни похвали“!До там ли я докарахме? Да се прахлаваме от похвалбите на якакъв чиновник. По-нататък в статията се говори че америкаците ще строят 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй, а що се отнася до руския /доставен и пратен!/ кучета са го яли, – нека ръждясва на площадката. Това е смисълът на нашето слагачество пред американците. Какъвто и боклук да ни предложат – Ура! Така е и с американските бръкми Ф-16 платени, но недоставени!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.