Ексклузивно! Народът атакува парламента! Виж само тук!

7
Петиция за разпускане на 44-то Народно събрание тръгна във  Фейсбук.
Това се случи,  след като председателят на парламента Димитър Главчев безцеремонно отне думата на  Корнелия Нинова и я изгони от заседанието. Заедно с нея бе наказан и Антон Кутев, който бе лишен от правото си да присъства в залата, понеже поиска оставката на Главчев. Казах му „Днес вече не си за тук“ – призна Кутев. И той ме изхвърли.
От БСП искаме премиерът Борисов да дойде в парламента и да обясни кои точно са „хората, замесени с наркотрафик“ и защо са избрани за депутати и кои са продавали гласове на затворници, които пък нямат право по закон да гласуват. Защо нарича депутатите „безделници“  и кога  Цветан Цветанов кога ще плати за стореното срещу хората, осъдили България в Страсбург. Защо българският данъкоплатец трябва да плаща разноските и сумите по делата, станали по негова грешка.
Скандалите тутакси родиха петиция и народът поиска в социалната мрежа оставката на парламента и нови избори.
В нея се казва следното:

„Българският парламент от храм на демокрацията и законността, какъвто трябва да бъде, се превърна в  долнопробен политически цирк. Председателят на цирка го управлява по фелдфебелски начин и прави каквото си поиска.

Опозицията е гонена и преследвана така, както никъде другаде в  Европа. Тя често не може да излезе и да си каже мнението от трибуната, защото не й се дава думата.  Ако пък някой се добере до банката, при всяка неудобна за Главчев дума, изказващият се бива прекъсван, отнема му се правото да говори, изключва му се микрофона, а ако е твърде упорит, председателят направо го гони от залата.

Царуват правила, които нямат нищо общо с цивилизацията, искаме законите да се приемат с диалог и аргументирано, а не да ни се налагат!

Парламентът вече изчерпа своя кредит на доверие и не работи демократично, затова трябва да бъде разпуснат!  Ако сте съгласни с тези аргументи, подкрепете подписката!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ НЕЗАБАВНО ТЯХНОТО МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ Е ВЪВ ВРЕДА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА А БОЙКО ДА СЕ ОБЕСИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КАТО НАЙ ВИНОВЕН ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

  2. Вън всички продажници от парламента да бъдат осъдени и да им се потърси отговорност за всички имоти и средства как са придобити и всичко недоказано да се конфискува в полза на държавата само от иван костов най големият мошенник ще се изплати половината от външият дълг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *