Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ексклузивно! Народът атакува парламента! Виж само тук!

Петиция за разпускане на 44-то Народно събрание тръгна във  Фейсбук.
Това се случи,  след като председателят на парламента Димитър Главчев безцеремонно отне думата на  Корнелия Нинова и я изгони от заседанието. Заедно с нея бе наказан и Антон Кутев, който бе лишен от правото си да присъства в залата, понеже поиска оставката на Главчев. Казах му „Днес вече не си за тук“ – призна Кутев. И той ме изхвърли.
От БСП искаме премиерът Борисов да дойде в парламента и да обясни кои точно са „хората, замесени с наркотрафик“ и защо са избрани за депутати и кои са продавали гласове на затворници, които пък нямат право по закон да гласуват. Защо нарича депутатите „безделници“  и кога  Цветан Цветанов кога ще плати за стореното срещу хората, осъдили България в Страсбург. Защо българският данъкоплатец трябва да плаща разноските и сумите по делата, станали по негова грешка.
Скандалите тутакси родиха петиция и народът поиска в социалната мрежа оставката на парламента и нови избори.
В нея се казва следното:

„Българският парламент от храм на демокрацията и законността, какъвто трябва да бъде, се превърна в  долнопробен политически цирк. Председателят на цирка го управлява по фелдфебелски начин и прави каквото си поиска.

Опозицията е гонена и преследвана така, както никъде другаде в  Европа. Тя често не може да излезе и да си каже мнението от трибуната, защото не й се дава думата.  Ако пък някой се добере до банката, при всяка неудобна за Главчев дума, изказващият се бива прекъсван, отнема му се правото да говори, изключва му се микрофона, а ако е твърде упорит, председателят направо го гони от залата.

Царуват правила, които нямат нищо общо с цивилизацията, искаме законите да се приемат с диалог и аргументирано, а не да ни се налагат!

Парламентът вече изчерпа своя кредит на доверие и не работи демократично, затова трябва да бъде разпуснат!  Ако сте съгласни с тези аргументи, подкрепете подписката!“

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Ексклузивно! Народът атакува парламента! Виж само тук!

 1. Анонимен Отговор

  16.11.2017 в 18:50

  УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ НЕЗАБАВНО ТЯХНОТО МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ Е ВЪВ ВРЕДА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА А БОЙКО ДА СЕ ОБЕСИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КАТО НАЙ ВИНОВЕН ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

 2. КЪДЕ СЕ НАМИРА ТЕКСТ НА ПЕТИЦИЯТА?

 3. Анонимен Отговор

  17.11.2017 в 8:13

  Петицията е тук – https://www.peticiq.com/44-

 4. Николай колев Отговор

  17.11.2017 в 14:54

  Вън всички продажници от парламента да бъдат осъдени и да им се потърси отговорност за всички имоти и средства как са придобити и всичко недоказано да се конфискува в полза на държавата само от иван костов най големият мошенник ще се изплати половината от външият дълг

 5. Николай колев Отговор

  17.11.2017 в 14:56

  Николай Колев

 6. Нямам имейл

 7. ТОТО Отговор

  18.11.2017 в 16:18

  ГЛУПАЦИ,ДЕБИЛИ,ТОВА ИНИЦИАТИВА НА ЛУДАТА КОРНИ ЛИ Е,ТЯ Е ЗА ЗАТВОРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *