Добри Божилов: Изборите бяха фалшифицирани! Вотът за анти-военните партии беше изцяло окраден, за да ни пратят на Война! „Величие“ е националистическия аналог на „ПП-ДБ“ (С ВИДЕО)

Тежка измама, за да ни пратят на война – всички про-руски партии бяха здраво окълцани. Сорос ни вкара ново националистическо прокси. Войната е все по-близо – Спасявайте се поединично!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Изборите отминаха и болшинството хора бяха отново излъгани! Мнозина гласуваха за партиите на войната ГЕРБ, ДПС и др., дори без да разберат това! Освен това има голям брой фалшифицирани гласове! Тези които гласуваха за Величие, така и не рабраха, че гласуват за сектата Клонка Давидова! След време ще казват: Защо така стана, нали сме против ВОЙНАТА ?

    • РОМИТЕ И МЮСУЛМАНИТЕ В БГ КОИТО ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС СА ОКОЛО 600000.
      ВСИЧКИ ТЕ СА ПЛАТЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ.
      НАПРАВЕТЕ СМЕТКА И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ,ОКОЛО САМО 5% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ.
      ЗАТОВА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА ДА СЕ НАРЕЧЕ ЦИГАНО-МЮСУЛМАНСКИ А НЕ БЪЛГАРСКИ.

  2. Току що разгледах протоколите на три секции, тази в която съм гласувал. още една в която мога да анализирам резултатите и една от циганската махала. В нашата печели „Възраждане“, гласовете са разпределени според нагласите и зависимостите, дори преференциите говорят кой как е гласувал, същото е и с втората секция където печели ГЕРБ, но и там съм говорил с хората и това са нагласите. В циганската секция очаквано печелят ГЕРБ и ДПС, а по преференциите, може ясно да се види кои кандидати са „черпили“ щедро. Даже не ме интересува кой, кой е, но циганите харесват петия, седмия, петнадесетия. Протоколът е сгрешен и даже не са го поправили, цифровите данни не отговарят на написаните словом, които са повече от два пъти по-малко. Това едва ли е фалшификация, защото при пресмятането, данните почти излизат, което може да се дължи и на бързането ми. Когато говорим за фалшификация, трябва да извадим, кажем и покажем, къде и как е станала, колко са разликите. Говоренето на изуст е вредно и ако го нямаше, даже резултатите щяха да са други.

    • Ако изборите не се фалшифицират, значи такава е волята на народа вече поне 20 години – първо Боко, после Кирчо и колкото се може повече евроатлантизъм и русофобия. А най-добре да ни пратят да се бием с братята-освободители. Тъй ли? Е, ако е така – ти Иване как смееш да заставаш срещу свещената воля на своя народ и за какво тогава изобщо се бориш?

    • Предложих съвсем елементарно нещо, дайте доказателства! Аз ви казам, че съм говорил с хората и те ползват височината на собствената си камбанария, харесвал ГЕРБ, ГЕРБ път му построил, ГЕРБ за трактор го субсидирал, никаква Русия, Украйна или луните на Юпитер не ги интересуват и съответно гласуват. Други споделят, че ще ги проверят по списък, дали са гласували и гласуват. Страхът от загуба на работа го има. Трети откровено признават, че ако някой им предложи пари, няма да се замислят. То проблемът отново е в тъпото законодателство и в юридически въртиопашки, трябва само даващият да е виновен. Когато е само едната страна, купуващата, съмнението е достатъчен фактор, а и доказването е по-лесно. Това са тези които гласуват, а вие пазите тайната си по най-високата степен на секретност – изгори преди прочитане. Още и се съмнявате в избора на другите. Не знам кой е идиот, но с подобна пасивна съпротива 1000 години ще чакате промяна. Изборът на моя народ е да мълчи и да се надява нааа …

  3. Аз също мисля, че Величието са същите като ПП-ДБ и мисля, че съвсем скоро много хора ще се разочароват от тях- Техни величества, преди изборите говореха едно, точно преди изборите се обърнаха и започнаха да гооворят друго, а според мен като влязат в парламента ще започнат да подкрепят Герб и ДПС.Те не са това което изглеждат- патриотична партия , а са проект на посолството. Надявам се да греша, заради хората които им повярваха.

  4. ,,Ако от изборите зависи нещо,то те нямаше да ни допуснат до тях и второ,щяха да ги забранят със закон“-някой казват че,тези думи са на Марк Твен,други на Уинстън Чърчил,но който и да ги е казал са верни и до днес!

  5. Абсолютно е сигурно че изборите се фалшифицират!!! Иначе, какво ще рече, „ала бала с президента, и от 10 ставаме 26 процента!?! И второ ако всичко е точно и почтенно на изборите за народно събрание, защо забраниха, референдумите, нали и те са вид избори!?! „не нами“!!!

  6. АЗ имам определено съмнение. Фактът, че социологическите агенции не обелиха и дума за Величието, фактът, че те най-агресивно ни убеждаваща в победата на евроатлантическите партии, фактът, че след това се нахвърлиха бясно върху Марков е ПОКАЗАТЕЛЕН.Колония сме бе господа, колония с колониални подлоги.Какъв друг изход да очакваме. Досега една партия да е била санкционирана за покупка на гласове, не дребните риби, НЕ, НЕ. Значи престъпността в изборите е ГАРАНЦИЯ за нашето колониално дередже.

    • Едва ли нормален човек се нуждае от социологическа агенция да ме каже, че водата е мокра.
      Това че сме колония е ясно за доста народ от има няма – 25-30 г.
      Ти сега по-добре се готви да се обръщаш към НАДполковник пухчо и шмекера до него с ваше величество. Нали им ходеше на сбирките и им си възхищаваше :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *