Директорът, който обслужваше орално учителка, се самоуби от срам

директорПо*носкандалът, който разтърси цяла Словения и който със скоростта на светлината стана хит в социалните мрежи, завърши трагично.

Главният герой Драго Каменик се самоуби. Директорът на училище беше заснет как прави орална любов с учителка по математика в кабинета си. Кадрите показваха доста пикантна картина. Учителката седи със запретната пола на бюрото му, а той се е навел и сладостно е забол глава между краката й, а по лицата и на двамата е изписана върховна наслада.

Явно това не е ставало за пръв път, защото някой, който предварително е знаел какво ще се случи в дирекцията, е записал малкото им забавление.

Дългогодишният директор на средното техническо училище в словенския град Марибор Драго Каменик в началото бил шокиран от клипа, който се разпространявал из целия град. Той упорито твърдял, че някой го натопил, че това е монтаж и никога не е правил подобни неща на работното си място. За съжаление обаче никой не му повярвал, градът със сто хиляди жители буквално бръмчал като кошер, а Каменико не можел да излезе от къщи от срам. У дома пък непрекъснати скандали му вдигала съпругата му, която не искала да преглътне това, което й е сторил.

Единствено младата и красива математичка Помали Мертел ходела с високо вдигнатта глава и не й пукало от нищо.
Сценката с интимните ласки станала топтема в града, директорът бил извикан от шефовете си и заплашен с уволнение. Той не понесъл всичко това, прибрал се у дома и се самоубил. По случая е образувано разследване.

Авторите на клипа са извикани в полицията да дадат показания, възможно е да им бъде повдигнато и обвинение за склоняване към самоубийство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.