Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кобилкина учи Венета Райкова как да прави орална любов

Ах, прекрасна Йони, колко си вкусна и нежна!

Венета Райкова преди разговора с Йони

Венета Райкова преди разговора с Йони

Дори и прелъстителката Венета Райкова изтрещя от притеснение и се почувства неловко, след като получи конкретни напътствия в ефир от своята добра приятелка Наталия Кобилкина, как да общува интимно със своята „Йони” (деликатно название, с което дамите трябва да наричат своите вагини).

Разяснителната беседа на сексоложката изкара от нерви опитната Венета и я накара на няколко пъти да се удари по челото в знак на изумление.

Кобилкина обясни, че за да е успешен разговорът с нежната „йони”, дамата трябва да се съблече чисто гола и да седне с широко разкрачени крака срещу огледалото. След това задължително следва интимен разговор, в който да се обръща мило и поименно към своята нежност.

Наталия Кобилкина ни кара да се чудим кой е по - изтрещял

Наталия Кобилкина ни кара да се чудим кой е по – изтрещял

„Захвърляш всички дрехи и се събличаш чисто гола пред огледалото, след което разтваряш крака. После започваш да ѝ говориш с цялата нежност на която си способна – Ах, моя мила Йони, колко си хубава, красива и вкусна…”

„Ама какво значи вкусна?” – изтрещя Венета.

„Ами какво значи, ти няма ли да я опиташ каква е на вкус? Как можеш да знаеш какво предлагаш на партньорите си, когато ти правят орална любов. Ами всяка Йони си има свой собствен мирис и вкус, и сама по себе си е уникална” – обясни Наталия Кобилкина при което Венета Райкова размята ръце и категорично отказа да слуша докрай изумително полезната лекция.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *