ГОРДА ФРАНЦИЯ гласува ПРОТИВ Брюксел! Вижте подробности за НЕВЕРОЯТНИЯ УСПЕХ на френските АНТИГЛОБАЛИСТИ, който СМАЯ света!

Почти  ПОЛОВИНАТА  от французите  казаха  НЕ  на   политиката на пълно подчинение на Франция, наложена от протежето на брюкселските чиновници,  бившия президент Франсоа Оланд.

От общо 35 милиона избиратели, гласували на втория тур на изборите за президент на Франция, почти 11 милиона гласуваха за Марин Льо Пен и нейния призив страната да напусне тоталитарния Европейски съюз.

В знак на протест против водената от бившия президент Франсоа Оланд, политика на тотална загуба на суверенитет и пълна зависимост на Франция от Берлин и Вашонгтон, още 3 милиона гласуваха с празни бюлетини, а 1 милион разкъсаха бюлетините си.

Това означава, че общо около 15 милиона френски граждани, което е почти ПОЛОВИНАТА от гласувалите, се обявиха ПРОТИВ арогантния  ДИКТАТ, който Брюксел наложи на една от най-големите държави в ЕС. А почти половината от тези 15 милиона са младежи на възраст от 18 до 25 години.

С други думи  МЛАДА и ГОРДА  Франция показа червен картон на брюкселския глобализъм.

Ако продължим анализа на отминалите президентски избори във Франция ще видим, че Еманюел Макрон, който в началото на своята предизборна кампания бе твърд привърженик на глобалисткото статукво, неочаквано и рязко смени своята тактика в последната седмица преди втория тур.

Тази смяна на посланията Макрон извърши след като стана ясно, че в последната седмица преди втория тур, подкрепата за появилия се незнайно откъде и съвсем неизвестен преди това Макрон, започна застрашително да намалява. Тогава лидерът на регистрираната преди година партия „Напред“, ОТКРАДНА лозунгите на Марин Льо Пен и започна да твърди, че Европейския съюз трябва коренно да се реформира, и  че ако това не стане, той ще поеме курс към излизане на Франция от Евросъюза.

На практика тези лупинги на Макрон, който е кандидат на глобалисткото статукво  означават, че дори гласувалите за него французи са гласували не за друго, а за промяна на досегашната политика, олицетворявана от брюкселските глобалисти и тяхната кукла на конци Франсоа Оланд.

Нещо повече. За първи път от 1958 година насам във втори тур на президентските избори на присъстват кандидати на двете най-големи и управляващи досега партии – републиканците и социалистите. Френските избиратели категорично ги отхвърлиха още на първия тур.

Ето защо с пълно основание може да се каже, че почти всички 35 милиона гласоподаватели искат  ПРОМЯНА,  защото това, което става във Франция не ги удовлетворява.

И доколкото в последната седмица преди втория тур и двамата кандидати Марин Льо Пен и Еманюел Макрон говореха за реформиране или напускане на Евросъюза, то изводът каква промяна искат французите става напълно очевиден.

Всички искат промяна на брюкселско-берлинското  статукво, което отрежда на страната васално положение спрямо Германия и САЩ.

В такъв случай резонен е въпросът след като всички искат промяна защо не гласуваха направо за олицетворението на тази промяна – Марин Льо Пен? Отговорът е много лесен. Защото във Франция, също както и в България,  са пуснати в ход обичайните схеми за всяване на страх пред промените. Пенсионерите бяха плашени, че ще загубят пенсиите си, тъй като покупателната им способност щяла да намалее, работещите, че ако се правят рестрикции спрямо техните работодатели, то те ще загубят част от работните си места и други тям подобни небивалици.

Но истината не може да се крие. Антибрюкселските и антиглобалистки сили набират мощ не само във Франция, но и в цяла Европа. И не е далеч деня, в който народите ще победят транснационалните корпорации и тяхната жажда да завладеят света.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *