Геро Надебеля Смъртоносно Опасно! Качи още 20 кг. към овалната си снага (СНИМКИ) Виж Тук:

ГероГерасим Георгиев-Геро, познат повече като един от водещите на „Господари на ефира„,  се предаде в битката с килограмите.

Овалният комик окончателно предпочете хапването пред фитнеса и резултатът вече е налице. Миналата година Колоритният Геро успя да се повтали, обаче волята му трая от ден до пладне.

През пролетта Геро се раздели с цели 17 килограма, а причина за драстичното отслабване стана участието му  в „Като две капки вода“. В риалити формата му се падаха все песни с много танци и… ще не ще, репетираше до припадък, за да се представи добре пред жури и публика.

Треньорите имаха сериозна заслуга за свалянето на излишните килца, тъй като го караха да тренира, а продуцентите му се караха, че изглежда като варел, особено в женските образи.

От големия зор актьорът се раздели с близо 20 кила и до края на шоуто започна да изглежда почти прилично.

Но след края на шоуто за имитатори, вместо да спазва диета, той отново се отдал на любимото си хоби – хапването. Забравил обещанията, че ще ходи на танци и фитнес и заседнал пред масата, където се чувства най-уютно.

Миналата вечер „господарят“ се появи  като съветник в новото копи-пейст шоу на Магърдич Халваджиян „Пееш или лъжеш“. И… зрителите останаха изумени от външния му вид: Герасим отново е пуснал корем досущ като Дядо Коледа! И не само си е върнал старите килограми, но и е натрупал още.

Геро от години води жестока война с наднорменото си  тегло, но винаги губи. Причината е, че по цял ден не яде, а вечер изнемощял се хвърля към хладилника и го опустошава.

Същият хранителен „режим“ на хранене имаше и Люси Иларионов. И този режим до такава степен го нагъчи с излишни кила, че режисьорът стигна до операция на стомаха.

Дали Геро няма да е следващият българин, който ще посети турската клиника, за да не се мята като сом по сцената?

Или все пак ще отслабне?

Бъдещето е в собствените му ръце.

На снимките  е вталеният Геро, по време на участието му  в „Капките“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *