Гери-Никол успя да Вбеси и Слави! Ето как:

Гери-Ниикол ЛолитаГери-Никол не се спира пред никого и пред нищо.

Току що навършилата пълнолетие певица  прави скандал след скандал и сякаш се наслаждава на това.

Тези дни поп лолитката успя да ядоса дори  Слави Трифонов, който не се вбесява лесно, но запали ли, не може да бъде удържан.

След като вече безцеремонно се изгаври с Галена и пя нейни песни в друга интерпретация на свое участие, сега малката реши да мери мускули не с кого да е, а с шоумен номер 1 на България. Тя си хареса неговата песен „Ад и рай“ и без да поиска никакво разрешение я изпя на феновете си в пловдивска дискотека.

Дългия не обича подобни кални номера, а освен това си е направил труда да плати авторски права за всичките си песни. И никой няма право да ги изпълнява без негово разрешение, камо ли да се гаври с тях посредством различни посредствени и некадърно сглобени гавърверсии. Защото не върви една доскоро невръстна девойка да крещи по микрофона: „Аз съм и ад и рай, господар съм и съм роб!“

В момента Трифонов е на почивка в чужбина, но вече научил за самодейността на Гери. И всичките му фенове с нетърпение очакват отговора, който най-вероятно ще бъде скеч, размазващ самонадеяната певица.

Меломани пък се питат каква певица по-точно е варналийката и какъв е репертоарът й. Уж е рок, уж е поп, а всъщност на концерти не подбира и пее както известни световни парчета, така и откровена чалга.

Явно си избира това, което се слуша най-много, без да се интересува от кой жанр е и от подробности като авторски права.

А това, че заради поредната си издънка отново ще влезе в новините, единствено я радва и повдига самочувствието й. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Njama li koj da iznasili ,ama jako da iznasili taja hodeshta putka..Eba si gnusnata kurwa,minetchijjka , spinozna wlahunderka..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *