ВНИМАНИЕ! ГЕРБери Държат Анита Мейзер в Ареста, за да я Ограбят! Виж Тук:

Анита белезнициИмотите и банковите сметки на Анита Мейзер са причината, заради която тя все още стои в ареста, разкриха приятели на силиконката.
Досега всеки на нейно място би излязъл на свобода, като си плати гаранцията, тъй като се оказа, че съпругът й Николай не е бил упоен, нито пък удрян… а убийството му е нещастен случай! Но апетитните имоти, с които Мейзерица разполага, са изострили апетита на сестрата на покойния мачо. Тя иска да ошушка банковите сметки на снаха си до дупка и опитва всякакви начини да го постигне.
В момента сестрата, която е и общинска съветничка от ГЕРБ във Варна, се точи да иска огромна кръвнина, ако Анита бъде осъдена за убийство. Говори се за сума от над 1 милион лева, която тя ще поиска като компенсация за смъртта на непрежалимия си брат.
Анита и Николай бяха женени 12 години, но сестрата била против връзката им и зле настроена към снаха си. Което не й пречело да се възползва от всички благинки, идващи от САЩ и дебелия портфейл на на Мейзер. Силиконката издържала и мускулестия си мъж като принц. В продължение на години тя му купувала всичко – от автомобилите до чорапите. И ако е искала да се отърве от него, е можела просто да се разведе, вместо да го убива!
В хода на следствието стана ясно още, че уж сърдитата сестра на Николай всъщност поканила на гости семейството същата вечер преди убийството. Двете сродени двойки си прекарали отлично, хапнали, пийнали… и нямало и следа от неприязън. Та кой се опълчва срещу златна „американска“ кокошка?
Сега обаче на опечалената сестра й се отдава възможност да изстиска  яко „кокошката“.
Затова тя държи Анита с връзки в ареста и се мъчи да й лепне най-тежкото обвинение, за да я ошушка до дупка. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *