Вижте на какво заприлича маниак, помпал мускули с алкохол и масло!

мускули25-годишният Ромарио Дос Сантос Алвес призова мъжете  да не рискуват живота, като се подлагат на различни безумни методи, за да направят тялото си по-яко и мускулесто.

Бившият бодигард бил просто обсебен на тема мускули и в продължение на две години си инжектирал смъртоносен коктейл с отвара от „алкохол, масло и болкоуспокояващи“, за да стимулира мускулатурата на ръцете си. Сега  бразилецът има  бицепси с обиколка 64 см.

Резултатът от всички тези процедури е, че Ромарио вече прилича на страшилище и дори собствените му деца се плашат и се крият от него.

Мъжът вече страда от цял  куп заболявания и лекарите го предупредили, че може да се наложи да ампутират ръцете му, тъй като са на път да хванат гангрена.

Алвес заяви, че бил толкова завладян от идеята да се сдобие с огромни мускули, че даже карал съпругата си  да му слага инжекции тям, където  които той сам не можел да достигне.

„Загубих контрол и мярка,  бях на косъм от смъртта заради желанието си да имам големи мускули. Чак сега разбрах, че си заслужава!“, признава Алвес, който бил на път  да загуби разсъдъка си, заради нездравословната си мания.

Стигало се е дотам, че под влияние на веществата, които си инжектира, той се е опитал да се самоубие и да убие жена си, докато била бременна…

В Бразилия го наричат „чудовището“.

Въпреки че вече осъзнава в какво положение е,  Алвес все още не можел да спре. Понякога дори си инжектира парафин, само заради манията да помпа мускулите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *