Ваня Щерева: Тупарев има малка пи*ка!

Наско възглавницаВаня Щерева избухна публично, че продуцентите на ВИП Брадър са откраднали собствената й идея за „Образцов дом“, която тя била реализирала преди цели петнадесет години в едноименната си книга.

Преди старта на риалитито нявсякъде в медийното пространство се носеха упорити слухове, че доста ексцентричната изпълнителка ще бъде един от съквартирантите в новия сезон, поради причината, че е една от най-гневните разобличителки и едновременно изселдователки на човешката психология по време на социалистическия режим.

Певицата, обаче твърди, че решила, че няма да си плюе на физиономията в името на хонорара и отказала да влезе в шоуто. Говори се обаче и обратното. Че тя поискала една шапка пари, за да влезе в къщата, но от екипа преценили, че не е достатъчно интересен пресонаж и няма с какво да задържи публиката пред екрана.

Че е имало пазарлъци си пролича и от публикации в медиите. Самата Ваня в началото се изказваше ласкаво за предаването, а след това започна да хвърля огън и жупел по всички участници и да ги нарича с различни обидни епитети. Тя буквално ги наряза на салата и твърдеше, че противоречат на концепцията и не са никакви випове. Дори се говори, че Наско Месечков бил резерва и се нарожило набързо да заеме нейното място.

И все пак Ваня издаде, че е обидена. В изказването си тя каза, че продуцентите не биха вкарали в къщата някой, който е ползвал името „Обазцов дом“ цели 10 години преди тях и го е направил популярно с хубава и обичана от читателите книга /които са я чели де/. Те искат това да е тяхна идея, те да са го измислили, но няма как да стане. „Да им простим малките пи*шки!“, призовава бясно Ваня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BfSlaBS_F-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.