Пробутаха инатливата щерка на Ваня Щерева напред в Х фактор

0

Мила дъщеря Ваня ЩереваДъщерята на Ваня Щерева – Мила, която се представи горе-долу добре на кастингите на Х фактор, започна да се държи като глезено дете, когато стигна втория тур. Всъщност тя си е още дете и е прекалено рано майка й да я праща по кастинги, но амбицията на някои родители не знае граници.

Участниците бяха разделени на групи средно по пет души и трябваше да изпеят популярна песен на английски. В групата на Мила прецениха, че тя трябва да пее бек вокалите, но хлапето се обиди. Аз съм солистка, аз имам хубав глас, аз трябва да съм отпред, мрънкаше то.  През цялото време се сърдеше и цупеше и кандидатите се видяха в чудо.

Тя се глези. Не иска да пее бек вокали, мърмори, саботира ни песента, нямала настроение, уморена била, ами да си ходи, изригна момиче от групата. журито Х факторНаистина след като повечето време мина в караници и по-малко в репетиции, участниците се издъниха на сцената. И един по един ги изгониха.

Мила обаче застана саммоуверено пред журито и каза, че не е доволна от задачата и не може да пее в група. За това изказване всеки би получил шут от журито, но не и тя. Саня и Мария Илиева се разнежиха и казаха – нищо, че не се справи със задачата, ти имаш хубав глас и продължаваш напред. Хлапето кимна гордо  и напусна сцената, а за съжаление в залата нямаше публика, която хубаво да го освирка.

Журито не успя да преодолее себе си и да пуска само талантливите, не да си играе по стара българска традиция на наши и ваши.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aMTCOjenCwg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *