Борисов ОПОЗОРИЛ Румен Радев във Варшава! Ето ШОКИРАЩИТЕ подробности от ПОДЛИЯ ГЕРБаджийски ЗАЛП срещу ПРЕЗИДЕНТА! Виж ТУК:

Българският президент Румен Радев се върнал „опозорен“ от така наречения „икономически“ форум във Варшава, тръбят „гордо“ нашите мейнстриймовски медии. И заливат интернет пространството с тази „новина“.

Между другото, ние от екипа на Skandalno.net вече писахме за този „икономически“ форум. В наша коментарна статия изяснихме каква точно бе позицията на БЪЛГАРСКИЯ президент Румен Радев на срещата във Варшава./Пълният текст Вижте тук/. И написахме какво точно е казал Радев на форума поради простата причина, че „големите“ български медии не пророниха и дума за това.

Нашият президент тогава каза в прав текст на Брюксел и Вашингтон, че конфронтацията с Русия трябва да спре, защото тя отваря пътя към Ада на Третата световна война. И че ЕС ще изчезне, ако богатите държави не започнат да помагат на новите страни-членки да достигнат техния собствен стандарт на живот. (който западен стандарт се свива и срива всяка година, но това е друг въпрос- б.р.)

Но така или иначе с това свое изявление Румен Радев защити БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси. А не интересите на Брюксел и Вашингтон, както непрекъснато го прави Борисов. И точно заради което председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер целува наш Бойко, навсякъде, където го види.

Но… такова „еретично“ изказване от страна на Радев, разбира се, не можеше да бъде търпяно от Запада.

Не за друго, а защото американският президент Доналд Тръмп събра в Полша премиери и президенти на страните от ЕС, за да им заповяда да се „освободят“ от енергийната си „зависимост“ от Русия и да поемат задължението да купуват прескъп втечнен газ- и то само от САЩ.

Нищо, че този газ изисква огромна презокеанска инфраструктура, каквато ние нямаме. И в скоро време не се предвижда да построим, поради липса на каквито и да било средства в бюджета.

Нищо, че така нареченият втечнен американски газ е няколко пъти по-скъп от руското синьо гориво. Нищо, че този американски газ ще стигне на Европа комай само за една-две години. А след това ще завърши безславно като „голямата“ американска шистова „революция“.

Важното за янките не е докога ще стигне този газ. Важното е бедните източноевропейски страни с разрушена икономика да дадат и последните си пари на САЩ. Защото „горкичките“ Щати са във фактически фалит и всяка година американският Конгрес трябва с нарочно решение да увеличава тавана на външния и вътрешния си дълг. За да не фалира и на практика уж „най-голямата“ икономика в света.

Та сбирката във Варшава бе предназначена за ново изнудване и извиване на ръце от страна на Брюксел и Вашингтон спрямо източноевропейците, които имаха глупостта да повярват на „сладките“ и „медени“ приказки, с които Запада лъжеше и продължава да лъже хората в Европа.

И точно това е причината нашият президент да изригне и да обясни на англосаксонските хитреци, че България може да е членка на какво ли не, но тя има национални интереси, които трябва да се уважават. И да се зачитат от нашите уж „партньори“ в ЕС и НАТО.

По-нататък българските грантови медийни въртиопашки ни „информират“, как никой от ЕС и НАТО не искал да говори с българския президент Румен Радев. Но за сметка на това пък всички – и турци, и англичани, и американци обичали много Борисов и го уважавали… навсякъде и по всяко време.

Ами че какво по-хубаво от това, ще кажем ние, че Брюксел и Вашингтон не искат да разговарят с нашия президент. Тази новина е чудесна, защото ни отваря пътя за интеграция в Евразийския съюз.

Още повече, че ние пък изобщо не искаме да имаме вече каквото и да било вземане-даване с Брюксел и Вашингтон, които унищожиха нашата икономика, държавата ни и българския народ. И на всичкото отгоре, същите тези кръвопийци непрекъснато ни се подиграват в лицето, че сме най-бедната държава в Европа. Че сме корумпирани и т.н. Е, как няма да сме, господа западняци, като ни префасонирахте по ваш образ и подобие- само че в ролята ни на ваша колония?!

А като връх на западната наглост, напоследък ни заповядват да вадим милиарди от скъсаните си джобове, за да купуваме ту оръжия, които не ни трябват, ту втечнен газ на космическа цена, който пък изобщо не ни трябва… Защото с четири-пет Грипена или F – 16 нито можем да се бием с някого, нито ще опазим държавата си. А американският газ ще е достъпен само за хора с пет и шест цифрени доходи.

Ето на тази наглост и безочие се противопостави БЪЛГАРСКИЯТ президент Румен Радев. И нека да е в изолация от враговете на България.

Затова пък българският народ го дарява с цялата си обич. А историята ще го запомни като честен човек!  Skandalno.net

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. mrasno kuche borisov vechnia premier izbran ot chiganite pod natiska na narodnata lubov ti ostabat broeni dni i ti gi izpolzvas da plues general radev ne zabraviai naroden predatelu general radev e izbran ot nas naroda na balgaria i zastitava narodni interesi ima vsichkata ni obich i uvajenie da jivee general radev i velika bratska rusia

  2. boiko mrasno kuche nie ne sme robi ti ne mojes da si gospodar na jivota i svobodata ni hodis ni prodavas na amerikanci turci na brukselskata mafia kadeto ti padne ostavat ti broeni dni ne plui po general radev septemvri ste te izhvarlim naroden predatel

  3. Г-н Радев е достоен български президент който уважава не само себе си,а и институцията. Човек смел,ерудиран,принципен и още много положителни качества, който никой досега български президент не е притежавал. Нека всички се огледат и вземат пример от него. Бог да го благослови!

  4. Еееей, Иво, с удоволствие чета материалите ти именно заради единомислието ни. Благодаря!
    Някога учителката ми по математика, за да ни научи по-лесно на умножение с различни знаци, ни казваше това:
    Неприятелят на моя приятел е мой неприятел. /-/ х /+/ = /-/
    Респ. ЕС и USA са неприятелите /-/ на Президента ни /+/, който олицетворява и изразява мнението и волята на българския народ. Именно те са и нашите неприятели /-/, меко казано. Те са българоубийци!
    Логично е защо не харесват Президента ни, но никой, най-малко пък те, не са в състояние да го опозорят.
    Историята е най-честният съдник, тя бави, но не забравя!
    Българският народ харесва своя настоящ президент Румен Радев и това е най-важното!

  5. БРАВО ! БРАВО ,ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ! АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ , БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ ! НАРОДА Е С ВАС И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ !!!

  6. boiko balgaroubieco v ochite na naroda ne mojes da opozoris general radev otkaji se stavas smesen maloumniko

  7. Браво Генерале, така се защитават национални интереси! Защото не сте удобен и мек послушко как Роско Боско Пинокио, защото казвате истини, които не са лицеприятни за господата от Брюксел и Вашингтон затова и няма да чуете , драги Президент Радев, „конгратюлейшън мистер Борисов,“ защото не сте „феномен“ като Другаря Борисов! Но историята ще отреди вескиму заслуженото с делата си място! Вие, Генерал Радев вече сте в новата история на нашата Родина. Бъде все така всеотдайно и достойно защитаващ интересите на България. Ние сме с Вас! Успех в нелеката Ви и отговорна работа!

  8. Нашият, български президент Румен Радев е обичан от народа и още нещо логично – пазят го най-верните му хора. Недосегаем е за всякакви интриги и простотии, защото е честен, защото е чист и не е корумпиран. На злобните нападки отговаря достойно и с публикувани доказателства САМО ВЕДНЪЖ! Който ги е чел, чел – който не е, продължава да търси под вола теле.
    Ами да, чукча писател, не читател, хахаха!
    За съпругата му Десислава Радева се отнася същото – не се натискаше до полата на Тръмповица и ето, това е достойнство! Браво, Деси, винаги вдигай гордо главата, има защо!

  9. nikoi ne moje da opozori general radev v ochite i sarcata na balgarskia narod da jivee general radev smart za predatelia borisov

  10. boiko podal mrastniko varha na hadji dimitar e vrah na naroda ti predatelu naroden koves intrigi v stranata i chujbina srestu naroda no naroda ima dumata nie kazvame buzlodja na bsp kornelia ninova ima pravo nie naroda sme s nela lajepatriota da pazi granicata

  11. boiko predatel na balgarskia narod vidia li che kurvenskite ti nomera v garcia ne varviat dokato ti i unker se celuvahte i pregrastahte kato pederasti naroda na garcia vi osvirka zameria i vi gonese v solon tova v balgaria ne se pokazva no celia sviat go vidia mrasen predatel na rodinata

    • Мария.моля Ви да се научите да пишете на КИРИЛИЦА. Не е
      много трудно.

  12. Леле, леле…“ние от екипа на Skandalno.net“… :D Че то целият ви „екип“ се заключава до „Иво Македонски“ или иначе казано – Иво Христов, президентския PR

  13. Да подкрепяме Румен Радев, като един лъч в мрака, в който ни насадиха пишман царския генерал и борисовски боклуци – бойко борисов и симеон борисов и техните приближени – срам за нацията ни. Наказание за причинените злини. Генерал Радев ни обединява. Това разбирам от всички взели отношение тук. И се радвам, че са останали българи,в които има мисъл и собствено мнение.“Скандално нет“ не се отлъчвайте сами. Какво лошо има в това, че се харесва ваш материал, написан от Иво. Аз също харесвам младежкия му устрем към истината.

  14. Г-н Президент!
    Повече от 3 милиона БЪЛГАРИ гласуваха за Вас! На тях никой не им е давал кебапчета или пари, за да гласуват за Вас. Те гласуваха по съвест, а не за някоя си партия. Те гласуваха за Вас и Вие спечелихте гласовете им, защото те виждаха във Вас спасителят на БЪЛГАРИЯ! И на мен, както със сигурност и на милионите БЪЛГАРИ ми се иска да изляза „на мегдана“ и да изрина тая паплач от парламента, която почти 30 години продава за жълти стотинки държавата и националните ни интереси! НО, ако това стане, то НАТОвските ни „събратя“ веднага ще потушат бунта настанявайки турските НАТОвски войски временно, (а после и за постоянно) до окончателно довършване на държавата БЪЛГАРИЯ . Затова г-н президент Ви моля:
    1. Да блокирате временно закона за разпродажба на земята на БЪЛГАРИЯ и на всички БЪЛГАРИ, след което да се проведе референдум, за излизане на БЪЛГАРИЯ от ЕС и НАТО! Защото: Обяснете моля Ви на народа ни, че тия „еврофондове“ не са безплатен обяд, а всичките пари, които сме получили под формата на“програми за европейска помощ“ ще трябва да се връщт един ден! Освен това БЪЛГАРИЯ плаща милиони евра глоби за неспазване на европейските правила (смятай робство)!
    2 Свикване на Велико народно събрание, закриване на парламента и смяна на системата на упавление в БЪЛГАРИЯ! Защото това управление с партиите се вижда вече, че не е ефективно и е отживелица! Всички се питат“ Ами кой ще ни управлява!? Това може да бъде питане само на роб! Защото свободния човек няма нужда да го управляват! Едно време масата е била неука, не можела да чете и пише и затова е имало нужда някой да я направлява. Да, но сега светът се е изменил, и ние сме свободни хора! И като такива, то ние нямаме нужда да бъдеме управлявани от партии, защото практиката показва, че те злоупотребяват в властта, използвайки я в средство за собствено обогатяване за сметка на нас-гражданите на държавата! А функциите на държвата са да обслужва и защитава гражданите си, защото всъщност за това е създадена една държава! Затова и хората в тази държава плащат данъци! А партиите са измислени в последствие, след като хората са загубили вяра в църквата, образовайки се и разбирайки се, че „земята се върти“. Всъщност целта едно време на църквата, както и сега на партиите е да има противопоставяне м/у хората, за да бъдат те настойвани един с/у друг, за да им се отклонява вниманието и да не питат защо има партии, те да не виждат,питат и проверяват големите кражби и далавери, които се правят от властващите с цел собственото им обогатяване,обаче на гърба на народа им!
    3 Пълен анализ на прехода, съдене на тия,които окрадоха държват (доказването е много лесно)!
    4 Национализация на това, което е било собственост на държавата водите-те са собственост на държавата-значи на народа! Природните ресурси-те са собственост на България-значи и на българския народ. Защото: Не може водата на БЪЛГАРИЯ да бъде продадена на световната банка, а пък златото на БЪЛГАРИЯ да бъде подарено „само с/у 1.5 процента комисионна. Енергопреносителната мрежа, която държавата едно време е изградила, няма значение какво е било управлението тогава! Защото народа е плащал и го е строил това!
    5 Г-н президент, сигурен съм, че това, което ви пиша го знаете и Вие, както и поне 5 милиона БЪЛГАРИ! Те чакат Вие да ги поведете! Това е волята на народа!!!

  15. ZOV ZA POMOST OT BALGARSKIA NAROD DO VLADIMIR PUTIN I BRATSKIA RUSKI NAROD BRATIA POMOGNETE SPASETE NI OT APARTEIDA UPRAVLIAVASTATA POLITICHESKA MAFIA GERB NACHELO S BORISOV AMERIKA ES I NATO TE SA GENOCID IZLOJIHA NARODA NA GLAD I KREDITNI DALGOVE NIE NARODA NA BALGARIA ZAEDMO S GENERAL RADEV SNME VINAGI S VAS

  16. Генереал Радев е доказателство, че тъпите български социалистически военни още съществуват. За всеки мислещ българин, служил по време на социализма в БНА беше ясно, че и офицерите и генералите на социалистическата армия са с манталитет на фатмаци. Радев и като президент е с манталитета, изказа и мисълта на фатмак. Но не е толкова конструктивен.

  17. ot kogato borisov mafiota e v politikata varsi samo prestaplenia srestu naroda i darjavata koga ste otide v zatvora ili chaka narodnia sad na plostada prestapnika rano ili kasno pri chausesko

  18. До Дядо Йоцо, но гледа

    Здравейте, подкрепям Ви с цялата си съвест, написаното е точно така, НО…
    Имайте търпение, исканията и молбите Ви към Президента Ви са искрени и всичко това трябва да се случи, но НЕ СЕГА. Не е дошъл моментът, а и държавният глава е длъжен да се съобразява смного, неподозирани дори от нас изказвания и действия. Невъзможно е да размаха вълшебна пръчица и хоп, България излетяла от блатото… За съжаление така не става. Докато сме в ЕС и НАТО, ще сме роби. И е много трудно, невъзможно Президентът да ни извади от там.
    Тези искания трябва да призлязат от нас, българския народ първо, а после Президентът да ни представлява.
    Ама кой и как да ни поведе, като на момента ще ни размажат???

  19. До maria gospodinova 777

    Уважаема Мария, за да има мнението Ви стойност и за да го четем, уважавайте ни, пишете на кирилица, колкото и да Ви е трудно.
    В повечето не желаем да ни заболят главите след умоблъсканицата в писанията Ви.
    Добронамерена съм, повярвайте ми!

  20. Г-жа Рускова проявявам търпимост когато се пише на латиница поради факта,че понякога не разполагам с клавиатура на кирилица.Тези които се пишат за много “ интелегентни“ те си личат.Благодаря за разбирането Ви към мен за в ..бъдеще.

  21. saglasna sam s vas no ne razpolagam s klaviatura na kirilica ne sam v balgaria az sam edna prokudena ot boikovata sistema na mafiotsko upravlenie molia da me izvinite vikah tehnik da vidi laptopa toi zaiavi che nisto ne moje da se napravi da si kupia nov no niamam vazmojnost

  22. a zasto ne kakto moldova tam igor dodon predostavia na naroda da resi nas nikoi ne ni e pital upravliavastite prez tezi 27 godini resavat zad garba na naroda nie vinagi posledni nauchavame kakvo sa razpisvali eto sega mafiota boiko govori za evroto che triabva da go priemem mnogo barzo no ne poiasniava posledicite evroto unistoji garcia dovede do prosia mnogo narod kak se jivee s 60 e

  23. dokoga mafiota boiko ste si razviava debelia zadnik iz stranata i chujbina da zabarkva predatelski kasi niama li koi da go gramne v goliamata tikva

  24. boiko mrastniko zasto ne se samoubies da si otdahne naroda ot tebe celia balgarski narod razbra che ti si prat v progresa na balgaria ti prodaljavas da se pravis che ne si razbral tai li ne si chul do sega che naroda e s general radev a tebe ne iskame da te vijdame tolkova si ni oprotivial mnogo si gaden i nahalen na niakoi ste mu pisne i ste ti vidi smetkata a sega pochvai da reves strahliveco che te zaplasvat mnogo hora sa zagubili po tvoia vina i koito niama kakvo da gubi moje da resi da ni ottarve ot tebe mrastniko

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *