„Биг Брадър ол старс“ започна с грандиозна издънка

Деси мисияНико Тупарев и екипът му се измориха от толкова много брадър и започнаха да правят издънка след издънка. 

На откриването на последното за сезона издание на предаването, а именно „Биг Брадър ол старс“ още първата мисия на Десислава се провали с гръм и трясък, тъй като някой беше забравил да зареди батерията на микрофона в ухото й. Той пък по стара традиция беше поставен там, за да бъде тя марионетка на Големия брат и да скандализира влезлите с неудобни и идиотски въпроси, диктувани й от апаратната.

Още при втория играч въпросите секнаха, защото микрофонът излетя от ухото на чалгаджийката и се заплете някъде из буйната й, напръскана с много лак прическа. Тя се панира, разскимтя се тихичко – Биг Брадър падна ми микрофона и накрая изпод русата й коса блесна мисълта да отиде в тоалетната и да го намести. Там обаче или го постави неправилно, или батерията падна, защото в ухото й се чуваше само шум и никаква брадърска заповед.

Мисията приключи още в началото си и Деси единствено успя да каже, че мисли Къци Вапцаров за джудже, а на Ваня Червенкова предложи да бутилират минерална вода, на която чалга дивата ще е гола на етикета. Евгени Минчев бе пощаден от въпроси, а за останалите батерията свърши.

За шоуто обаче се погрижи Къци, който без да иска събори чашите на земята и ги счупи и звуковият ефект беше като атентат в Къщата. След него още някой тръшна неправилно подредената посуда на пода и на новите брадъри им тръгна, ако не по вода, то поне по стъкла.

https://youtu.be/C47d_3F3xZk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *