Бареков: Борисов е в ролята на мишка, която се страхува от народа си

Борисов голямаНовоизлюпеният политик Николай Бареков заби още едно кроше на ГЕРБ, като нарече Бойко Борисов мишка, която се крие от собствения си народ, защото се страхува. И се държи като неначесата мома.

Нашата партия е за задължително гласуване и това трябва да стане още сега на тези избори. Шикалкавенето на Борисов и предложението му преди това да се направи референдум показва, че той не иска избори сега и се страхува от тях. Страхува се от наказанието, което ще му наложи българския народ и той няма да вземе желаното мнозинство. Напълно е ясно, че избирателите, които си остават вкъщи, не са фенове на ГЕРБ, но нямат волята да отидат до урните, защото са загубили вяра във всичко и всички. Ние, като партия, можем да им дадем тази вяра.

Бареков прогнозира, че ББЦ ще вземе около 40 процента на предсрочните избори и ще има около 100 депутата. Аз ще бъда бъдещият премиер и ще определя с кого да се коалирам. А това ще е политически субект, чиято програма е най-близка до нашата и ще е готов да работи за България.

Господин Местан няма защо да се страхува, че трябва да гласува за Ангел Джамбазки например. Предложението ми за задължително гласуване е само за парламентарните избори, тъй като хората имат право да критикуват правителството и политиците само тогава, когато са си ги избрали. А не да очакват животът им да се промени, докато стоят безучестни, каза бившият кръчмарски певец.

Шефът на ББЦ прогнозира, че на изборите ще се случи нещо нечувано. ГЕРБ, ДПС и БСП ще бъдат изринати от народа от властта и в нея ще влязат знаещи, можещи и некорумпирани политици. Съвсем обяснимо, той изобщо не спомена за фалшифицираните дарения от безработни хора за неговата партия, а само лаконично каза, че случаите ще бъдат проверени, но това било платена атака към него от две телевизии едновременно.

  ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/neMn4F4h0tE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ББЦ ще вземе около 40 процента на предсрочните избори и ще има около 100 депутата. Аз ще бъда бъдещият премиер и ще определя с кого да се коалирам…..абе един луд (от Атака)махнахме,друг се пръкна.До кога тоя народ ще вярва на ненормалници или самата нация е ненормална.

  2. АБЕ ТОЯ ЧИКИДЖИЯ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е БЕЛЕНЕ.ИЛИ ХУЯ МУ Е ГОЛЯМ ИЛИ АКЪЛЪТ МУ Е МАЛЪК ЧЕ ИСКА И ЦАР ДА СТАВА НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *