Атентат за Пеевски, или информационна мъгла и сензация?

ПеевскиОт няколко дни българите се чудят наистина ли е имало готвен атентат срещу Делян Пеевски, или всичко това е една хубава постановка да се отклони хорското внимание и да се втвърди електоратът на ДПС. 

Два месеца спецченгетата следили групичката от атентаторите, накрая ги арестуваха, но прокуратурата ги пусна заради липса на доказателства. Тримата уж се чудели как точно да го ликвидират, даже замислили да сложат бомба в хотел, където отсядал. Това звучи доста малоумно, защото в хотела той едва ли ще е сам и ще има много жертви.

Атентаторите дали 50000 лева на човек от охраната му да издаде маршрута на ДПС депутата, ей така доверчиво и наивно, вместо сами да си го проследят. После се учудили, че гардът ги издал. Те даже мислели да го застрелят и като се има предвид мощното тяло на мишената, просто е нямало как да пропуснат, но кой знае защо се откаали и от тази идея.

След арестуването им и тримата пък се оказаха болни и ги пуснаха. Интересно кой наема килър с диабет и хипертония, който може да колабира, докато следи жертвата си…

Пеевски обвинява Цветан Василев и Бареков за поръчката, двамата хабер си нямат или поне така казаха.

В същото време службите сложили охрана на мастития депутат преди два месеца. Иди се чуди кое е истина и кое пушилка. А после защо народът не гласува…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BjqdkM3msIQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Щом ни занимават с глупости ,в някой ъгъл на държавата се краде яко.За атентат се разбира когато се открие жертвата на някой булевард.За сега няма жертва,няма и атентат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.