Алекс Сърчаджиева шашна с нова прическа, Ники Кънчев с буйна брада

Алекс НикчоВ нови визии се появиха водещите на Биг Брадър.

Александра Сърчаджиева отряза дългата си коса, а Ники Кънчев наблегна на окосмяването и си пусна гъста брада. При него няма и помен от симпатичното и добре поддържано катинарче, а е оставил на воля растителността на лицето си. Това има и някои предимства. Космите прикриват много недостатъци, а Кънчев не е в първа младост и бръчките вече му личат.

За Сашка обаче повечето зрители са единодушни, че къса коса те й отива и е изгубила голяма част от женствеността си. Тя или е напълняла, или новата прическа я прави да изглежда пълна. Късата коса прави лицето й прекалено кръгло и бузесто, неподходящо избраната широка рокля също лепва няколко килограма в повече върху снагата й.

Предаването става на 10 години, а водещите изглеждат видимо уморени и състарени, въпреки че преди това са били в дълга ваканция.

Но на фона на невероятния парад от мускули, татуировки, силикон, селяния, простотия и наглотия, който се изсипа в Къщата на Големия брат, двамата водещи изглеждат направо перфектни и като наивни агънца. Тазгодишният кастинг наистина задмина всичко видяно досега и зрителите  в потрес, че толкова много пошлост и разкрепостеност са събрани на едно място.

Най-нормални вътре изглеждат кокошките в курника, коментираха зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.