Юлияна бие шута на Плевнелиев в края на мандата му

Плевнелиев съпругаПрезидентът Росен Плевнелиев ще остане ерген след година.
Той се развежда със съпругата си Юлиана, но всичко това става тихо и тайно, далеч от погледите на журналисти и политици.  Държавният глава и първата дама, която нито за миг през последните години не изигра ролята си на дама,  скоро  няма да са  семейство, а добри познати.
Юристите на Юлиана са подготвили документите за развода със знанието на съпруга. Жалбите и молбите  ще бъдат депозирани в съда малко преди да изтече  мандата на президента догодина.
Двамата отдавна не са семейство. Разделяха се тайно и се събираха няколко пъти, но нищо не потръгна и  сега решението е  окончателно. То е на Юлиана, която даже вече си позволява да говори публично срещу мъжа си в общи приятелски компании или да пише остри реплики срещу управлението на ГЕРБ в социалната мрежа.
Тя твърди,  че е разочарована от него, че той не се е оказал мъж на място, децата им растат на практика без баща и го виждат само по телевизора и се е оказал  един безхарактерен човек, който не може да взима самостоятелни и категорични решения, нито за семейството си, нито по държавните въпроси. Не че нещата не са такива, но все пак трябва да има някакво приличие – тя все още  му е съпруга“, твърди  човек от приятелското обкръжение на Плевнелиева, която още от първи ден на избирането на мъжа си задържавен глава категорично отказа да се преви на първа дама и продължи да работи във фирмата си. Даже не се пренесе в резиденция „Бояна“, където послушно стоя дори Марушка Желева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *