Шок! Малък Тошко влиза в Брадъра с дрога

malyk-toshko-ima-malka-prilika-mejdu-dqdo-mi-i-borisov-209060.jpgЕдин най-колоритните участници в предстоящия  „Биг Брадър Ол Старс“ Малък Тошко още отсега се запасява с „щастлива“ трева за бъдещата си телевизионна изява.

Тъй като в ежедневните му навици влиза постоянният  купон и еуфория, той категорично отказал на продуцентите  да се лиши от щастието на омайването вътре  в Къщата. Синът на Батето поставил условие, че няма да прави никакво шоу, ако не му уважат тази малка прищавка и  вече е скрил в багажа си благоуханна марихуана, от която да си свива цигарки от време на време, когато нервите му се опънат в живото предаване. Той дал и твърдо обещание, че няма да го прави пред зрителите, нито пък пред съквартиранти, които могат да го изпортят.

Аз на това откачено  място с още по-откачени хора няма да издържа и един ден без да имам поне нещо за пушене, особено ако ни скрият и пиенето, като на предните,  споделил Тошко пред приятели.

Компания в Къщата ще му прави разнородна тълпа от съмнтилни и  разнородни звезди и герои от други телевизионни риалитита.

Сред тях са червенокосата фурия с тежък характер и истерични изблици Петя Буюклиева, тежкогабаритнят  Люси Иларионов, доста скандалната Калина Паскалева, полуизвестната певица Бони, Катето Евро и татуираниятт Ники Китаеца.

Внукът на бай Тошо отсега точел лиги по хубавата Калина, макар че точно безбройните му афери с жени са в основата на застигналия го банкрут.

През последните месеци  Славков едва се изхранвал и едва събирал по някой лев, въпреки многобройните си бизнес рискове и смели ходове, граничещи направо с авантюри. Според  запознати, почти всичките си пари наследникът на Тодор Живков давал за купони с приятели и за подаръци на красавици  със съмнителна репутация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *