Христо Стоичков Отива на Съд за Побой и Хулиганство! Виж тук:

stoichkov12Петър Симчев, който бе бит и псуван от Христо Стоичков, защото колегите му журнолисти правили снимки на сватбата  на дъщеря му, заяви, че ще съди Камата и не му пука изобщо колко е известен и че имал чепат характер.

Това заяви в тв. ефир шофьора на в. „България днес“, чиято единствена вина е, че е изпълнил нареждане на главния редактор и е закарал журналисти до Правец, за  да правят снимки на сватбеното събитие.

Петър Симчев показа в ефир разкървената си устна и синините по лицето и заяви , че Камата му нанесъл няколко крошета в лицето.

„Ние бяхме в колата, вратите бяха заключени, той крещеше през стъклото, после успя да го свали, отключи вратата, измъкна ме и започна да ме удря в лицето.  Хвърли се да вземе и фотоапарата, но не успя.

После си влязох в автомобила и се опитах да избягам на задна скорост, защото беше толкова разярен, че се страхувах да не ме пребие отново! Стоичков застана пред колата и не ми позволяваше да потегля. И тогава се ударихме в една от колите на гостите.

Пребитият и стресиран от хулиганството на Стоичков Петър Симчев!
Пребитият и стресиран от хулиганството на Стоичков Петър Симчев!

Ще го съдя, защото може да е известен футболист, но няма право да налага с юмруци когото му попадне и да се прави на Рамбо. Вече е заведена преписка за хулиганство, а след това ще искам да бъде наказан за безобразното си поведение“, разказа пострадалият Симчев.

Журналистът Теодор Насков от „България днес” пък заяви, че екипът им не е провокирал никого. Не са се крили, а най-почтено отразявали сватбата. Така че нямало как да се говори за папараци и за насилствено нахлуване в личното пространство на господин Стоичков.

Боят бил  на паркинга, който пък се намирал на километър от хотела, където щяло да е тържеството. Всички гости спирали там колите си, за да ги отведат със специални автобуси до ресторанта.

Фотографът Борислав Трошев обясни, че е снимал на обществено място, не е бил в борчетата, не е залягал под храстите. Няма закон, който да забранява това.

„Нито сме се крили под масите в ресторанта, нито сме дебнали в младоженския апартамент, вършехме си работата съвсем по правилата и единственият кадър, който ни трябваше беше този на булката с младоженеца – как тръгват към хотела.

Не разбирам защо беше нужна агресията на г-н Стоичков. Защо трябваше да крещи срещу всички ни. Паркингът е обществено място и смятам, че едно съдебно дело ще му покаже, че не е неприкосновена личност и трябва да отговоря пред закона за всяко свое действие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. МАГАРЕТО НА СВАТБА АКО СИ НЕ ПОКАЖЕ МАГАРИЯТА, КЪДЕ ДРУГАДЕ (стара българска поговорка). За умението си да рита с ляв крак гумен мехур с въздух под налягане Негово Величество г-н Стоичков получи всички възможни предимства на Примадона в Цирка на Общественото признание. И е образец за хлапетата. След Пловдивския университет, присъдил му званието „Доктор Хонориус кауза“, ред е и Прокуратурата тихо да преклони глава пред гения на Камата (Кучето, както е известен на пловдивчани).
    Журналистът Теодор Насков от „България днес”: екипът им не е провокирал. Няма как да се говори за папараци и насилствено нахлуване в личното пространство на Стоичков.Побоят става на паркинг, отстоящ на километър от хотела на сватбарите. Там те паркирали колите си, за да ги отведат с автобус до ресторанта.
    Фотографът снима на обществено място, законът не забранява това. „Нито сме се крили под масите в ресторанта, нито сме дебнели в младоженския апартамент, вършехме си работата по правилата и единственият кадър, който ни трябваше, беше как булката и младоженецът тръгват към хотела. Защо беше нужна агресията на Стоичков? Защо трябваше да крещи срещу всички нас?“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *