Ужас! Вижте какво намери в чашата си фолкаджийката Анастасия

Анастасия (1)На кошмарна находка се натъкнала фолкпевицата Анастасия.

Тя посегнала към любимата си чаша, за да си налее кафе, но с ужас установила, че вътре икономката й си накиснала ченето за вечерта  и забравила през деня да си го извади и да си го сложи. Уж кротката певица избесняла и на секундата уволнила прислужницата си с мотива, че това е безобразие и най-големия удар, който е получавала в живота си.

Пред приятелки фолкаджийката се оплакала – тази се разпорежда се с любимите ми прибори, използва ги непрекъснато, като ме няма, на всичкото отгоре си слага и гнусните протези в чашата ми. Кой знае колко пъти го е правила, а аз после съм взимала чашата. Гнусно е! Непочтено е. На всичкото отгоре изобщо не е толкова добра и уважителна , колкото са прислужниците в турските сериали, които са ми любимите, обяснила Анастасия предколедното уволнение на старата жена.

От няколко месеца Анастасия живее  с колежката й Адриана. Те са наели голям апартамент и си делят наема за по-евтино. Разделили си и една домашна прислужница, тъй като двете не били големи чистници, даже никакви и ако не била помощницата, жилището щяло да се превърне в кочина.

Много е трудно  да се намери свестен персонал, много рядко можеш да попаднеш на всеотдаен човек, повечето мрънкат, само искат пари, а работят с нежелание и непочитателно, разкрива още Анастасия.

https://youtu.be/rmrBEuAKSQk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *