Уволняват Камелия! Появи се по халат и чехли на сцената

Камелия1Митко Димитров люто се е заканил да прекрати договора на Камелия с „Пайнер“. Инженерът е бесен на поведението й през последните месеци и едва понесе удара, който му нанесе певицата, като се появи на сцената по халат за баня и пухкави чехли.

Така тя показа отношението си съм музикалните награди на „Планета“ и към състоянието на попфолка като цяло. 21-kamelia-banskiПевицата на няколко пъти надигна глас за това, че няма традиционните награди „Певица на годината“ и „Певец на годината“, направени са куп измислени отличия, за да получи всеки по нещо, не се оценява достатъчно приносът на изпълнителите, не се взима под внимание мнението на феновете и Димитров си определя и раздава наградите сам и както си реши.

Камелия даде няколко интервюта, в които призна, че попфолкът залязва, че певците не искат да излязат от общия стил и да придобият индивидуалност, че все по-малко хора купуват албуми, че не е важно как си облечен на сцената, а как пееш. Точно в знак на протест срещу безсмислените пари, които хвърлят певиците за тоалети, тя се появи по чехли и халат, за да покаже, че е по-важно как пееш, а не как изглеждаш. Според запознати Митко Пайнера е вбесен и смята да не поднови договора на певицата-бунтарка през май, когато той изтича. Мотивите му били, че тя от няколко години не бил изкарвала свестен хит на пазара, изчерпала се е и само била в тежест на компанията. Срещу наградите обаче изригна и Мария, която също обвини шефа си в пристрастност и задкулисни игри. Тя възропта, че всичко е било нагласено и победителят се знаел от всички два месеца по-рано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-f8xfDyfLEU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.