Тризначките Шокиращо: Преследват ни, Подслушват ни от Телевизора!

тризначкитеСлед известна липса от медийно внимание, тризначките Вяра, Надежда и Любов не се стърпяха и отново цъфнаха на екрана.

Този път те се появиха в „Комбина“, за да се оплачат пред Лора Крумова и Галя Щърбева, че са останали без пари и целият свят е срещу тях.  Нямаме пари, нямаме нищо, затънали сме в бедност и непрекъснато ни преследват, изграчиха в скоропоговорка сестрите.

На всичкото отгоре ни подслушват от телевизора. Вкарали са в него някакво устройство и ни слушат, каза едната, а другата я сряза и обясни, че всяка дума, която кажели по телевизията надлежно се записвала от някакви хора, които ги следят и след това се използвала срещу тях. И то изкривено. Искаме да работим като съветници, казаха и трите, без да уточнят какви – общински, телевизионни, съветници на президента, или направо в ООН.

В Благоевград и за трите нямало работа, хората ги гледали странно, полицията непрекъснато ги преследвала да ги глоби. Например наскоро паркирали на автобусна спирка, защото на Надежда й прилошало и се принудила да спре, обяснява тя. Отидох до аптеката да си купя лекарство, сестрите ми бяха останали в колата и докато се върна от аптеката, катаджиите вече ми пишеха акт за 90 лева. Сега и него обжалваме.

Лихвар ни излъга, даде ни заем, каза, че ще се разберем после за връщането. Ние бяхме спокойни, разчитахме на думата му, но той ни даде под съд и ни взе колата. Сега и апартаментът ни е под запор, можем да го изгубим. Като сме се родили, Тодор Живков лично е дал на майка ни този апартамент да ни гледа, а сега някой иска да му го платим. Защо? Сестрите се вайкат от десетките несправедливости, стоварили се върху русите им главици. Лихварят ги съди, банка ги съди за неизплатен заем, а сега и Нико Тупарев ги съди, защото бил обиден. 

В свое интервю те казаха преди време, че Тупарев искал да ги продава на богати мъже в Англия и Монако. На продуцента му писна от измишльотините им и ги даде под съд за клевета. Делото започва през февруари, а трите нямат пари за адвокат и ще се защитават сами.

Медиите предвкусват невероятен цирк, а трите сестри казаха, че искат да се махнат от тази държава и никога повече да не се приберат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2Jg95nj5gA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.