Тачо скочи с рогата напред: Ще съдя Зорница!

Тачо1Свитото момче Тачо, което уж се страхуваше от камери и не искаше да се снима, в момента се изязява като актьор Номер едно на Републиката.

Той тича от телевизия в телевизия, от предаване на предаване и плюе с жар и плам бившата си любовница Зорница, обвинявйки я във всичко, за което се сети. В момента момченцето на Жени е решило да съди бившата си, която се изтърва,   че той не я удря за пръв път и като се напие, става агресивен, налита на хора, троши предмети, буйства.

Тъкмо започнах да се разгръщам в тази игра, тъкмо започнах да давам всичко от себе си и тя ме изгони с нейните нелепици, пени се изхвърленият Манов. Сега заради нея аз излязох най-големият побойник на жени  в държавата и напуснах играта по нейна вина.

Настоявам тя да ми се извини пред всички и да каже, че е лъгала. Иначе ще я осъдя, изхленчи Тачо. Готов съм да се подложа на детектор на лъжата, но искам и тя да го мине. Аз даже не исках да я ударя, а просто да й сваля очилата и даже не знам ине помня как стана така, че те отхвъркнаха.

Дали е удрал или не жена, така и няма да стане ясно. Но Стефан със сигурност става агресивен като се напие и това всички го видяха. Неговата болка е друга – че с необмисленото си поведение и страстта към чашката изгуби хонорара си от Брадъра. Тук правилата са от ясни по-ясни – изгонят ли те, нямаш право на никакъв хонорар.

Това е жесток удар не само по самочувствието, но и по джоба на Тачо. Озака се, че поредната работа, което си намери, пак не я свърши както трябва и пак няма да получи пари. И пак ще зависи финансово от жена си. Което съвсем ще смачка подхранваното му от бирата его.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *