Сайт изригна: Елена Йончева се среща с мъже! Истината САМО ТУК!

Сайт погна с жълти компромати Елена Йончева и обяви, че тотално е зарязала семейството си и живее както си пожелае.

И не само.

Срещала се с мъже!

Приложена е даже снимка. Йончева разговаря с чужд мъж! Е, и двамата са застанали прави, позата не е интимна, просто се здрависват, но мъж ли е? Мъж!

На всичкото отгоре се срещнала с друг в кафене и разговаряли половин час. Вярно, делово. Не са се държали за ръце, нито са преплитали крака под масата, обаче  мъж ли е? Да!

Сайтът припомня, че често говорела с колегите си в парламента. Тези с панталоните. Извод, ударила го е на чуждо и не се грижи за съпруга си.

Нямаме идея такова безтемие ли настъпи през август, че нечистоплътни писачи се хващат и за сламка, или целта е Йончева да бъде дискредитирана.

Не знаем дори дали в българския парламент всяка депутатка, която говори с колегите си дали е разтури къща, или просто си върши работата. И дали специално Елена не трябва да си сложи фередже, за да се успокоят враговете й.

И как не са се сетили, че преди това животът й също е белязан от много мъже? В горещите точки по света, където правеше най-добрите си и опасни репортажи, войните не се водеха от жени. Значи е тичала по…мъже.

Грозно, пошло, като всяка манипулативна информация, която цели да удари някого. И понеже Йончева няма за какво да бъде хваната, ни суджуци прибира, нито продава България, я започнаха с тънката част.

Няма лесно да й простят, че беше в предизборния щаб на Радев, помогна да го изберат за президент, беше му медиен съветник, а след това без проблем  бе избрана за депутат от листата на БСП.  Подобни бойни дами трябва да бъдат медийно отстрелвани и неизбежните балъци да си мислят, че писанията срещу тях са истина.

Всички депутатки се срещат с депутати и избиратели. Но само Йончева с…мъже. Нищо, че е по работа.

За жалост куршумите по нея са халосни и писанията не успяват да навредят нито на семейството й, нито на политическата й кариера.

Но медийните пчелички пишат ли пишат.

Току виж някой се хване!  На принципа – сто пъти повторена лъжа става истина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

8 коментара

  1. В духа на евроценностите с жени ли да се среща? И да ходи на гей-паради?

  2. Евгени М се оженил!? – не е вярно, няма какво да правят две жени…

  3. Ми с мъже ще се среща, я, не с говеда, като някои други! Пък и не е монахиня, нали? Също така, не е и турила цървули, пак като някои други…То оня, дето беше нахлузил цървулите, как пък успя да нахлузи себе си на краката си…?

  4. ВСИЧКИ СА ИЗТРЕЩЯЛИ ИЛИ ….САМО ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ВЪВ ФЕЙСБУК ?!? СЛЕД КАТО СИ ПРОЧЕТА ПОЩАТА, ИЗПИВАМ ЕДНА ГОЛЯМА ЧАША ПРЯСНО МЛЯКО …ВМЕСТО ПРОТИВООТРОВА !

  5. Настъпената змия много хапе! Понеже герберите изживяват последните си дни на грабежи няма какво друго да направят освен свободни съчинения за трети клас! Няма да ви мине номера гербаджий! Събирайте си чукалата, че няма да ви събере страната!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *