Мъртъв бос Заплаши Тризначките с Убийство! Виж Тук:

тризначки облечениТризначките Вяра, Надежда и Любов се стреснаха зрителите да не ги забравят и гръмко напомниха за себе си.

Типично неграмотно, с объркани фрази и непълни изречения те се оплакаха, че пак ги заплашват. И то не с какво да е, а с жестока саморазправа.

След като Нико Туперев ги осъди за клевета, от своя страна те се юрнаха да съдят Нова телевизия. Защо – само те си знаят. Важното е оборот да става и съдебни дела да вървят. Те се похвалиха, че били на път да спечелят мистериозното дело и точно в този момент някой решил да ги стопира.

Заплашителен мъжки глас им заявил по телефона, че ако не спрат делото срещу телевизията, ще стане лошо. „Посъветвал“ ги веднага да си оттеглят жалбата, защото инак не отговаря за здравето и живота им.

Сестрите се панирали от страх и тутакси  споделили пред приятелите си, че са заплашени и то не от кого да е, а от Димата Руснака. Анонимният глас споменавал него.

Ако трите сестри хвърляха от време на време око на сериозните новини, а не само на жълтите пасквили, щяха да знаят, че Димата бе застрелян в центъра на София преди повече от десет години и няма как да нарежда на хората си да звънят на триото патки от отвъдното.

Но явно прословутите с изцепките си и пълното си незнание сестри, които се колебаеха кой е Левски, няма как да знаят кой от ъндърграунта е жив и кой – умрял, затова се пищисват от всеки звън.

Няма да се учудим, ако утре лично им се обадят Жоро Илиев и Емил Кюлев. Може пък сестрите да са екстрасенски със способност да говорят с мъртвите! 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.