Кървав пир с елени си устроиха бездомни кучета в столичния Зоопарк!- с видео

zoo1Кървав пир с разкъсване и глозгане на животни си устроиха глутница бесни кучета в столичния зоопарк. В неделя през нощта 20-тина бездомни псета успели да намерят пролука в оградата на Зоологическата градина и нахълтали сред кротките редки животинчета. За нула време успели да разкъсат и оглозгат 8 екзотични муфлона, 4 лопатара и една сърна. Озверелите песове започнали да налитат наред. И докато пазачите схванат какво се случва, за екзотичните видове вече било късно, разказват хора от зоопарка. Издирването на кучетата-убийци продължило до сутринта. Едва тогава ветеринарите ги намерили да късат месата на поредния животински труп в рова на лопатарите. хора от „Екоравновесие“ прибрали

Тези муфлони станаха жертви на глутница кучета-убийци!
Тези муфлони станаха жертви на глутница кучета-убийци!
разбеснелите се от студа и глада кучета. По-рано си отглеждахме наши кучета, които пазеха и не допускаха бездомни псета до животните, разказва д-р Иван Иванов, ветеринар в Зоопарка. Но ги махнахме, заради случай с ухапан посетител. След това започнали да се навъртат бездомни псета, които идвали заради храната, която се дава на животните. Стойността на щетите е над 80 хил. лв., изчисли ветеринаря. Това са скъпи животни, добави той. Отговорност за трагедията носи, фирмата, която пази Зоопарка, категорични са от управата. Нощната вакханалия е продължила с часове- вдигнала се е страховита врява- животните са надавали предсмъртни вопли, чувало се е хрущене на кости… Изумен съм как охранителите не са чули нищо, завършва д-р Иванов.
Това еленче от Софийския Зоопарк вече е в небитието!
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Стига сме се правили на европейцил Време е да се избият всички помияри! Следващите жептви ще са хора….

  2. Ако аз бях минала покрай зоопарка, тези кучета щяха да нападнат мен. Да дойдат природозащитниците да ми обясняват как било хуманно да има кучета по улиците. Или, по-добре, да отидат да пазят зоопарка нощем. Ако смеят. И, извън България не съм виждала по 15 бездомни кучета на едно място. Всъщност, и едно не съм виждала. Странно… но и прекрасно.

  3. Мили родни картинки. И след 50 години ще сме същата циганска държава …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *