Криско пусна шкембе като Торбалан! Скандална снимка! Виж Тук:

Дизайнерката Миглена Каканашева  издъни яко Криско, като пусна негова снимка, без да й направи задължителния фотошоп.

Мегз метна фото на протежето си Тита с ментора й Криско от тяхно общо участие. Целта на дизайнерката е прозрачна. Мегз облича новата тийн сензация Тита и искала да си направи реклама с тоалета, изработен за нея. Младата певица наистина изглежда страхотно. Но не може да се каже същото за ментора й Криско.

Рапърът е отпрал доста голямо шкембе. А впитата по тялото му тениска още повече го подчертава. Телесата на рапъра напират да скъсат дрехата. Заради овала си, Криско е заприличал на стар чревоугодник, или отявлен любител на бирата.

Но рапърът явно още не си дава сметка колко се е окръглил. Криско или трябва спешно да тръгва на фитнес, или много да внимава с избора си на дрехи. Подигравателните коментари под снимката обаче яко са го стреснали и той се обадил на Мегз с молба незабавно да я изтрие.

Като се има предвид инатът на дизайнерката, цяло чудо е, че фотото е свалено от всичките й профили в социалните мрежи. Но едва ли молбата на Криско е била достатъчна, за да бъде убедена Мегз, известна с чепатия си характер.

Мегз склонила да изтрие срамното фото от профилите си заради Тита, тъй като иска да бъде неин личен дизайнер. А това решение зависи до голяма степен и от Криско. Ако се беше заинатила и беше отказала да изтрие снимката, навярното щеше да се сблъска с лютия нрав на рапъра и да изгуби сделката, която ще й прави допълнителна реклама.

Затова дизайнерката трябвало да преглътне гордостта си и свалила снимката от всички места.

Едва ли обаче Мегз е пропуснала да посъветва рапъра, че трябва повече да внимава с бирата и мезетата, за да не се сдобие със страховит овал като Люси Иларионов, предполагат опарени от острия й език.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.