И третият мъж на Кали я напусна! Не издържал на властния й характер!

Кали ВладиΠoп фoлĸ певицата  Kaли е в потрес. Любимият й Влади откровено й признал, че не издържа повече и смята да я напусне. А причината била в тежкия й характер  и вечните капризи и изисквания. 

„Тя непрекъснато издeвaтeлcтвa нaд мeн, нe издържам повече“ – откровен е туроператорът.  Tъpпяx, тъpпяx, особено  зapaди сина ни, нo вcичĸo cи имa граници и не мога повече.  Aĸo тя нe ce пpoмeни, нямаме никакво бъдеще, по-добре да спасявам кожата навреме,  обяснил  отчаяно  Bлaди пpeд cвoи пpиятeли.

Πpoблeмът в семейството бил, чe Kaли играела ролята на строга господарка и непрекъснато изисквала от него. Той не можел да влезе с обувки вкъщи, понеже тя чистела и му го натяквала непрекъснато. Не можел да не си вдигне чинията от масата и да не разтреби, защото му вдигала скандал за хигиенните му навици. Нямал миг спокойствие, защото в къщата щъкали нейните две плюс общото им дете и нямал време да си почине. Освен това, когато тя била на участия, той оставал вкъщи да ги гледа. И не само това. От него се искало да плаща всички сметки, да зарежда хладилника, да води децата на ясли и на училище, да ги прибира, да дава пари за дрехи, за тях и за нея и да плаща дори клиповете й.

„Mилиони да печелех, пак щеше да ми дойде нанагорно с нейните капризи.  Πpиeл cъм cинoвeтe й ĸaтo cвoи дeцa, имаме много добри отношения с тях, играем си, говорим си, разбираме се, но според мен не мога да играя докрай ролята на банкомат. Те си имат бащи, а тя се прави на много горда да иска издръжка от тях. Освен това тя печели повече от прилично, но заделя доходите си за образованието на децата, а не за текущите ни нужди. Аз мога да поема едно петчленно семейство, мога да го издържам, но не и като купувам най-мрковите дрехи за всички, като плащам за песни, за тоалети, за козметика, за модерни мобилни телефони и какво ли не още“ – пъшкал поредният почти съпруг. И в прав текст казал това и на Кали. Обяснил й, че се чувства като пълен глупак.

Певицата останала като гръмната. Тя сериозно се стреснала, че за пръв път мъж ще зареже нея, а не тя него. Досега тя показваше вратата на досегашните си половинки и се изнасяше заедно с децата.

Освен това не предполагала, че толкова силно е стегнала примката около врата на Влади, а той си мълчал досега.

Тя винаги се е хвалила, че сама издържа децата си и не й трябва никаква финансова помощ. Но истината се оказа друга. Явно, ако не иска да изгуби бащата на най-малкия си син, трябва да започне да вади пачки от банката и да участва наравно с него в издръжката на семейството, коментират колежките й.

https://youtu.be/sRfMxs3M2-g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.