Илиян Тупалката се Развежда! Системно Изневерявал на жена си Камелия! Всичко за семейната драма на фолкаджията Виж Тук:

Голямото щастие кацна бързо на рамото на фолк певеца Илиян и още по-бързо отлетя.

Двамата със съпругата му Камелия не можаха да издържат и две години заедно и танцьорката подаде молба за развод.

Причината е повече от тривиална. Докато красавицата му роди син и сменяше вкъщи памперси, той сменял фенките като носни кърпички. Много често след участие забърсвал някое опиянено и дащно момиче и го отвеждал в хотелската си стая за една страстна нощ.  А след това се прибирал ни лук ял, ни лук мирисал у дома. Така постепенно съвсем занемарил и дори забравил съпружеските си задължения. Бил доволен и задоволен сексуално. А жена, откакто родила, не го привличала особено, защото все миришела на бебешка козметика и памперси. Не му изглеждала толкова привлекателна, както по-рано, когато били гаджета.

Макар и последна, както му е редът, танцьорката научила за изневерите на благоверния си. На няколко пъти му вдигнала люти скандали, а накрая му посочила и вратата.

Ками нямала намерение да става за смях и решила, че ще й е по-добре сама, отколкото с мъж, който не й помага с нищо и не го знае при коя е и кога ще се прибере.

Засега малкият им син Ицо остава при майка си. Фолкаджията няма да води дела за него, даже декларирал, че е готов двамата да си поделят грижите за детето.

Той досега един памперс не е сменил, та оттук- насетне ли да разчитам на неговите грижи за детето, казала ядосано пред приятелки разочарованата Камелия.

Певецът все пак коментира новината в типичния си стил на загрижен баща и очевидно вече бивш съпруг. И с новия си статус на свободен мъж:

„Истина е, да. Разделихме се с Камелия! Обаче няма никакъв скандал. Не го търсете, няма нищо да намерите. Ние сме в прекрасни отношения и за нас е много важно детето ни да расте с мама и татко, независимо дали с Ками живеем под един покрив“, сподели Илиян в тв. интервю.

Бившата танцьорка обаче не отговори на патоса му и запази пълно мълчание.

Илиян каза, че се разделят, защото  не си пасват като двойка.

Навярно някога истината ще излезе наяве, но засега танцьорката е решила да не унижава повече бащата на детето си и мълчи. А защо жените гонят мъжете си от семейното ложе е повече от ясно на всички и тук коментарите са излишни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.