Гери-Никол не издържа и забучи яка дупара в снега! СНИМКА:

Студовете просто хвърлят в потрес родните красавици, които не могат да дишат, без да се съблекат.

Николета отиде чак на Малдивите, за да се разчекне. Деси Слава също се потъркаля по райските плажове на островната държава. Моника Валериева пък показа голи форми в Дубай. А клетата Гери-Никол все още не може да палува сама по курортите, затова се щракна разголена на минус 10 градуса на родна земя.

Лолитката реши, че феновете вече не могат без нея и твърде много ги е държала на сухо. Затова ги зарадва с виртуален фотопоздрав от яката дупара и още по-яките си баджаци. Без страх от студа, младата певица се бухна на заснежения си двор по прозрачно клинче и гол корем. За да не настине, все пак си наметна  гъзарско късо якенце, което обаче не покрива разголената й анатомия.

Дълго ли е позирала на този студ и дали не са й затракали зъбите, никой не знае. Малката обаче явно се е разгорещила, защото после захвърля и прозрачното клинче и остава само по боди, ухилена до ушите.

Гери- Никол показа, че за да станеш център на вниманието, не е нужно да търчиш чак до Малдивите. Можеш да се изтъркаляш и в снега пред дома си, като ефектът ще е същият, ако не и по- впечатляващ.

Въпросът е защо изобщо се събличаш.

Този феномен е напълно неясен за мнозина. При Николета вече си е болестно състояние, но певиците не трябва ли да впечатляват с глас, а не да мятат задници и предници пред обектива?

Явно не. Или поне, когато талантът не достига, дупарата се включва задължително, за да вдигне градуса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *